Ahmet Hakan'dan 'medyaya darbe' operasyonuna sert eleştiri

Medyaya darbe operasyonu ile ilgili köşe yazarlarından yorumlar gelmeye devam ediyor.

Ahmet Hakan'dan 'medyaya darbe' operasyonuna sert eleştiri

Hizmet Hareketi'ne yapılan bunca baskıya bir yenisini daha ekleyerek gündemin akışını değiştiren hükümet bugünlerde 'Medyaya Darbe' operasyonuyla çalkalanıyor. Önceden hazırlanmış olduğu belli olan operasyonu, hırsla yürüten hükümet Türkiye'yi özgürlükler adına bir kez daha dünya önünde küçük düşürdü. Konuyla ilgili 'Beceriksizlik açısından 8 maddede operasyon' adlı bir yazı kaleme alan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan yazısına 'İstihbarat alanında o kadar beceriksizler ki...' diyerek başladı.

İşte Hakan'ın o yazısı:


"- BİR: İstihbarat alanında o kadar beceriksizler ki... "Bu ülkede Bülent Arınç'ın bile bilmediğini Fuat Avni bilebiliyor" şeklinde bir algıyı dost-düşman herkesin zihnine yerleştirdiler.
*
- İKİ: Arama yok, baskın yok. Ama Zaman'a ve Samanyolu'na baskın yapıyorlarmış gibi girdiler. Böylece dünyaya "Türkiye'de gazeteler ve televizyonlar polis marifetiyle basılıyor" görüntüsü verdiler.
*
- ÜÇ: Davet etseler "hop" diye gelecek olan Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'yı, gazete ve televizyona gidip aldılar. Böylece iki isme de mükemmel bir "şov" yapma fırsatı sundular.
*
- DÖRT: Operasyona giden polisler o kadar şaşkın, o kadar beceriksiz, o kadar iş bilmezdiler ki... Canlı yayında dört kat merdivenleri ağır ağır çıkarak farkında olmadan "bir mağduriyetin görsel malzemesini" sundular.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
<< Önceki Haber Ahmet Hakan'dan 'medyaya darbe' operasyonuna sert eleştiri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER