Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı afişi Twitter'ı ayağa kaldırdı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Twitter'dan yalnızlığa karşı kampanya başlattı. Ancak kampanya için öyle bir afiş kullanıldı ki; sosyal medya ayağa kalktı. Başsız insanların, poşette taşınan kesik başların bulunduğu afiş, tepkiler üzerine bakanlığın resmi Twitter hesabından silindi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı afişi Twitter'ı ayağa kaldırdı

Başsız insanların, poşette kesik başlar taşıdığı ürkütücü görüntü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın kampanya afişinde yer aldı.



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Twitter adresinden yaptığı paylaşımlarla yalnızlığa karşı mücadele başlattığını duyurdu. Fakat kampanya için hazırlanan görseller büyük tartışma başlattı. Çünkü yalnız yaşayanları, kafası olmayan siyah siluetle tarif eden afişte kesik başlar vardı. Ve o görüntü, komşu ülkelerde yaşanan IŞİD vahşetini hatırlatıyordu.



Bakanlık, bu görselleri yalnız yaşayanların, aynı evde yaşayan 4 kişiden daha fazla tükettiğini öne sürerek resmi Twitter hesabından paylaştı. Bakanlığın Suriye ve Irak'tan dünyaya yansıyan kafa kesme görüntülerini hatırlatan bu skandal afişi, Twitter'da gündem oldu. Binlerce kullanıcı tepki tweetleri attı. 





Sosyal medyadaki büyük tepkilerin ardından bu skandal afiş, Bakanlığın resmi Twitter sayfasından kaldırıldı..

<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı afişi Twitter'ı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER