Ankara'da ses getirecek iddia: Anlaştılar

Eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş arasındaki tartışmaya ilişkin bomba bir iddiada bulundu.

Ankara'da ses getirecek iddia: Anlaştılar

Bugün Gazetesi'nin Selahattin Demirtaş röportajının yankıları gündemi belirlemeye devam ediyor. Demirtaş'ın "Güvenlik paketini sokakta engelleriz" şeklindeki açıklamasıyla başlayan ve Başbakan Davutoğlu'nun "Akacak kandan Demirtaş sorumludur" cevabını hararetlenen tartışma aslında bir danışıklı dövüş mü? Bu tartışma ile üzerinde anlaştıkları iddia edilen ve içeriğinde ÖZERLİK ve GENEL AF'ın olduğu müzakere taslağını toplumdan gizliyorlar mı?

Eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak, Hükümet ile HDP'nin anlaştığını belirterek, "Hükümet ile HDP kavga ediyor görünüyorlar, teröristbaşı tarafından hazırlanan çözüm ve müzakere taslağında anlaştılar. HDP tarafı, bu taslakta özerklikte var, terörist başı dahil tüm teröristeri kapsayan genel af da var diyor. Bu taslakta hükümeti ve kendilerini taraf olarak görüp, bağımsız ve tarafsız bir izleme heyeti kurulması da var. Yani 3.göz" iddiasında bulundu. Öte yandan Ömer Altıparmak, Hükümet'in sıkıştığı için yine algı operasyonlarına sarılacağını ve polislere yönelik yeni bir operasyonun yapılabileceğini iddia etti.

"YENİ OPERASYON YAPACAKLAR"

Hükümetin düştüğü sıkıntıdan kurtulmak ve gündemi değiştirmek için polise yönelik yeni algı operasyonları yapmaya haziırlandığını ileri süren Altıparmak, "Devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne hizmet edenlerin haksız ve hukuksuz soruşturmalara tabi tutulması kime hizmet ediyor. Terör örgütü önünde diz çöküp yol haritasını izleyenler bilsinlerki biz ne terör örgütünden ne de onun önünde diz çökenden korkmuyoruz." ifadesini kullandı.

İşte Ömer Altıparmak'ın çarpıcı iddiası;

<< Önceki Haber Ankara'da ses getirecek iddia: Anlaştılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER