Anneler günü hediyeleri içinde en anlamlı ve özel olanı!

Anneler günü hediyeleri içinde en anlamlı ve özel olanını Kimse Yok Mu, iyilik dükkanında birbirinden anlamlı dört hediye seçeneği ile sunuyor.

Anneler günü hediyeleri içinde en anlamlı ve özel olanı!

Anneler gününe özel, Kimse Yok Mu Derneği, tarafından hayatın en anlamlı varlığı anneye paha biçilmez bir hediye vermek isteyenler için www.iyilikhediyeet.com adresinde iyilik dükkanı açtı. 

Bir damla suya bile ihtiyacı olan ülkelerde anneniz adına bir su kuyusu açtırabilir ya da Afrika’da gözleri katarakt yüzünden hayata kapanmış bir insanın ameliyat masraflarını karşılayabilirsiniz. Savaşlar ve doğal afetler nedeniyle milyonlarca çocuğun yetim kaldığı bu dünyada bir yetime sahip çıkabilir veya maddi imkansızlıklar yüzünden eğitim alamayan bir çocuğun elinden tutabilirsiniz. 

Dernek, anneniz adına sahip çıktığınız yetimin veya gözlerini açtırdığınız katarakt hastasının fotoğrafının bulunduğu orijinal teşekkür belgesini e-posta adresinize ve annenizin ikamet adresine gönderiyor. Eğer su kuyusu açtırırsanız teşekkür belgesinde kuyunun fotoğrafına yer veriliyor.

Anneler günü bağışlarınızı 12 Mayıs 2013 Pazar gününe kadar yapabilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize iyilik hediye etmek istediğinizde www.iyilikhediyeet.com yıl boyunca ziyaret edebilirsiniz.

<< Önceki Haber Anneler günü hediyeleri içinde en anlamlı ve özel olanı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER