Avcılar'da üst geçit çöktü: 1 kişi hayatını kaybetti

İstanbul'da E-5 üzerindeki üst geçit çöktü. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı.

Avcılar'da üst geçit çöktü - Olay yerinden ilk görüntüler!

İstanbul Avcılar'da E-5 üzerinde glikoz yüklü tankerin çarpması sonucu üst geçit çöktü. Köprünün altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti.  Yaralananların olduğu kazada olay yerine ambulans, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok,  Avcılar'da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Burada açıklama yapan Altınok, 1 kişinin öldüğünü, 1'i ağır 4 kişinin de yaraladığını söyledi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, E-5 üzerinde glikoz yüklü tankerin çarpması sonucu çöken üst geçidin araçların üzerine düştüğünü, olayda 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de yaralandığını söyledi. Bu arada, olay yerindeki yaralılar ise hastanelere kaldırıldı. Üst geçit altındaki bir cesedin ise çıkartılmaya çalışıldığı öğrenildi.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

Görgü tanığı: Üst geçitte 2 kişi vardı

Avcılar’da, tankerin çarpması sonucu üst geçidin çökmesiyle meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Görgü tanığı, “Tanker önce Beylikdüzü-Büyükçekmece yazan tabelaya vurduktan sonra köprüye çarptı, köprüyü düşürdü. Gördüğüm kadarıyla köprü üzerinde 2 kişi vardı. Yere düştüler, durumları ağırdı. Minibüste de 2 kişinin olduğu söyleniyor.” diyerek olayı anlattı.

"METROBÜSÜN 5 METRE İLERİSİNDE OLDU"   Dehşet veren olayı anlattılar: "Olayı önce büyük bir gürültüyle duyduk. Metrobüsün 5 metre ilerisinde oldu. Elimiz ayağımız titriyor. Metrobüsün üzerine düşseydi çok daha büyük felaket olacaktı. Köprü resmen yok oldu. 1,5 sene önce bu köprüde yine böyle bir kaza olmuştu ama yıkılmamıştı.Yangın çıkacak bir durum olmadı. Sıkışık bir trafikte olsa felaket olurdu. " YANGIN ÇIKMA İHTİMALİNE KARŞI GÜVENLİK ÖNLEMİ
Yakıt tankerinden sızıntı olması ve yangın çıkma ihtimaline karşı güvenlik önlemleri alındı. Yeni bir kaza yaşanmaması için köprünün diğer kalıntıları temizleniyor.





2 YIL ÖNCE DE YAŞANMIŞTI
İki yıl önce (4 Mayıs 2012) tarihinde Avcılar'da, metrobüs yolu asfaltlama çalışması sırasında, damperini kapatmayan bir kamyon üst geçide çarpmıştı. Çok sayıda kişinin yaralanmasına yol açmıştığı kaza sonrası D-100 Karayolu, köprünün çökme tehlikesine karşı çift yönlü trafiğe kapatılmıştı.

 

<< Önceki Haber Avcılar'da üst geçit çöktü: 1 kişi hayatını kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER