Babalar Günü için çok önemli uyarı

Babalar Günü'nde babaları ile mutlu bir gün geçirmek isteyenler dikkat!

Babalar Günü için çok önemli uyarı

Şikayetvar'ın bir önceki Babalar Günü sonrası gelen şikayetlerden derlediği analize göre; tüm kategoriler içerisinden en fazla şikayet; e-ticaret, teknoloji, alışveriş, otomotiv ve kargo şikayetlerinde gözlemlendi. Bunların babalara alınan hediyelerle ve yapılan organizasyonlarla paralel olduğu görüldü.
 
İnternet Dolandırıcılarına Dikkat!
 
Gelen şikayetlere bakıldığında hediyeler alındıktan kutlamalar yapıldıktan sonra sorunlar bitmiyor. Asıl sorun ise bundan sonra başlıyor. Online alışverişlerde teslimat sorunu ve ayıplı ürün gönderimi şikayetlerde ilk sırada yer alırken diğer şikayetlerde ise fatura sonlarının yaşandığı görüldü. Ayrıca internetten alışveriş yaparken internet dolandırıcılarına ve sahte alışveriş sitelerine dikkat edilmesi gerekiyor. Aldığı hediyenin bir türlü gelmediğini şikayet edenlerin sayısı hayli fazla. 
 
Satış Sonrası Hizmet Babaları Üzdü
 
Satış sonrası verilen hizmetler de büyük bir sorun oluşturuyor. Firmalar satış yaptıktan sonra satış sonrası verilen hizmetlerde yetersiz kalabiliyor. Bu durumda sinirli tüketici sayısını arttırırken paralel olarak şikayetleri de arttırıyor. 
 
Fırsat Sitesinden Alışveriş Yapmadan Önce Mutlaka Araştırın
 
Diğer bir sorun ise Babalar Günü’nde yaşanan organizasyon sorunları. Burada da ilk sırayı fırsat siteleri aldı. Kupon alarak babası ile güzel bir geçirmek isteyenler beklenmedik sorunlar yaşadı. Kuponlar kullanılmış çıktı, yapılan organizasyon ya da ayırtılan yer beklenildiği gibi çıkmadı.

<< Önceki Haber Babalar Günü için çok önemli uyarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER