Bakanların fezlekesinde sosyal medyayı sallayan detay!

Haramzadeler'in yayınladığı fezlekelerde Sarraf'ın adamı olduğu iddia edilen kişinin, Teoman isimli bir memurun ne yaparsa yapsın rüşveti almadığı iddia ediliyor.

Bakanların fezlekesinde sosyal medyayı sallayan detay!

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin olduğu iddia edilen fezleke, Haramzadeler333 hesabı tarafından Twitter’da yayınlandı. 4 eski bakan, Zafer Çağlayan, Erdoğan Bayraktar, Muammer Güler ve Egemen Bağış hakkında olduğu görülen fezlekede, bakanlarla ilgili çok ciddi suçlamalar bulunuyor. İranlı iş adamı Reza Sarraf’ın da sıkça yer aldığı fezlekede, ilginç bir de detay yer alıyor.

“MADEN YÜKLÜ UÇAĞI GERİ GÖNDERİN”

Fezlekede yer alan iddialara göre Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan özel kalemi ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarına, Gana ülkesinden gelen değerli maden yüklü uçağın manifestosunun olmadığından dolayı Atatürk Havalimanı Gümrük Kargo Müdürlüğü tarafından mühürlendiğini, Gümrük Müdürünün uçağın kalkışını engellediğini, bu konuyu önemsediğini uçağın geri gönderilmesini istediğini iletiyor. Ancak Gümrük memurluğu yapan Teoman isimli şahıs, bu duruma “Ben devlet memuruyum” diyerek karşı çıkıyor.

“BEN MEMURİYETİMİ YAKAMAM DEYİP KABUL ETMEDİ”

Rüçhan Bayar konuyla ilgili olarak Reza Sarraf ile yaptığı telefon görüşmesinde Teoman isimli Gümrük memurundan, “Müdürüne karşı çıkıyor. Neler yaptım, ne vaatler, ne şeyler… Yok yok yani adam almıyor. Ben memuriyetimi yakamam diyor’ şeklinde bahsediyor.

MEMUR TEOMAN'IN KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Sosyal medyanın da bir numaralı gündemi haline gelen Teoman’ın Gümrük Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Teoman Coşkun Dudak olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre istenilen işlemi yapmayan Teoman Coşkun, Beylikdüzü Akaryakıt Gümrük Müdürlüğü’ne atandı. Ancak bununla da yetinilmedi ve Teoman Coşkun Dudak’ın buradan da Gaziantep Gümrük Müdürlüğü’ne tayini çıkarıldı. 



MEMUR TEOMAN TWİTTER’I SALLADI

Rüşvet kabul etmeyen ve usulsüz işleri “Memuriyetimi yakamam” diyerek reddeden Teoman isimli memur, sosyal medyada da günün adamı oldu. Teoman ile ilgili Twitter’da konuşulanlar şöyle:

irfan değirmenci 
Yolsuzluk fezlekesi özetinde adı geçen #TEOMAN bu ülkenin namuslu çoğunluğundan...Okuyun,hak vereceksiniz

Ahmet Memiş
Vallahi helal olsun sana Teoman.Senin gibiler oldukca hirsizlar ve arsizlar asla kazanamayacak 

Prof.Dr. Haluk Savaş
"Milletin vicdanı!" #Teoman seni çok seviyoruz.Sen bu milletin bağımsızlık bayrağını dalgalandıran kahramanlardansın!

Selim Savaş Genç 
Sevgili Teoman seni yetiştiren ağaç kurumasın. Cuma Duamız budur...

Ferdi Carrefour 
Memleketi memur Teoman yönetsin

CelilS
Ya Teoman da paralelse? :))

CelilS 
Koca bakan adamın önüne yatıp alçalırken, memur Teoman yücelmiş... 

hüseyin keleş
memur Teoman'lar olduğu için Tayyip Erdoğan'lar kazanamaz!

onurhan 
Gümrük bakanı olacak adamsın #TEOMAN  yetiştiren annene vicdanına kuban olayım #YolsuzluğunEnBüyükZararıDİNE 

<< Önceki Haber Bakanların fezlekesinde sosyal medyayı sallayan detay! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER