Başbakan Erdoğan'dan Okmeydanı açıklaması!

Başbakan Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu

Başbakan Erdoğan'dan Okmeydanı açıklaması!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda dün Okmeydanı'nda yaşanan ölümle ilgili konuşurken, Berkin Elvan için de 'Ölmüştür geçmiştir' ifadesini kullandı

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

"Hiç kaza olmaz” diye bir anlayışa doğru demek yanlış olur. Sadece maden kazası için demiyorum, her şey için geçerli. Hayat risklerle doludur, istediğiniz gibi testler yapın kaza oranını minimize etmek en ideal olanıdır. Ama sıfırlamak dünyanın hiçbir yerinde mümkün değildir. Maden ocakları riski en yüksek olan alanlardır. Bundan sonraki takipler çok daha fazla olacak. Araştırma komisyonu kuruldu. Yeni acıların yaşanmaması için çalışıyoruz Yüreklerimizi dağlayan Soma faciası milletimize kardeş olma şuurumuzu hissettirdi. En son Van depreminde acılarımızı paylaşmıştık, herkes seferber olmuştu. Soma’da da 77 milyon tek yürek oldu.

“DAHA FAZLA SUSACAK DEĞİLİZ”
301 şehidimizin acısı tazeyken sustuk. Kan kustuk, kızılcık şerbeti içtik dedik. Ama kimse kusura bakmazsın daha fazla susacak değiliz. Soma’yı bahane edip kıran, dökenler karşısında yine susmayacağız. Daha dün yine olaylar oldu. Neymiş Berkin Elvan’ı anmak için törenler düzenleyeceklermiş. Her ölüm hadisesinde bir tören mi düzenleyeceğiz. Ölmüştür geçmiştir.
Ama Kılıçdaroğlu’na göre ölen bir gencimiz veya çocuğumuz. Dürüst ol dürüst. Resimlerle kayıtlarla hepsi ortada. Ama o yavruyu aldatanlar da suçlu. Bir Molotof polis aracının içine düştü. Yandılar, hastanede tedavi altındalar.

"POLİS ELİ KOLU BAĞLI MI KALACAK"
Bütün bu araçların üzerine bu teröristler camları kırmaya çalışıyorlar. Polis eli kolu bağlı mı kalacak, bir şey yapmayacak mı? Nasıl sabrediyorlar anlayamıyorum. Hiçbir medya yaralanan polislerin durumu ne olacak demiyor.
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan'dan Okmeydanı açıklaması! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER