Batık şirket mağduru yaşlı amca AKP'li vekile dert yandı

Almanya'nın Köln kentinde, İslam karşıtı Pegida'nın uzantısı Kögida adlı grubun düzenlediği gösteriyi protesto için yapılan mitinge katılan AKP İstanbul Milletvekili ve AKP Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Metin Külünk, protestoyla karşılaştı.

Batık şirket mağduru yaşlı amca AKP'li vekile dert yandı

Gösterinin yapıldığı meydanda Almanlarla bir süre sohbet eden Milletvekili Metin Külünk, 'Bir dönem tartışılan, din kisvesi altında yüksek kar vaadiyle para toplayan daha sonra batan ya da tasfiye olan şirketlerin' mağduru olduğunu iddia eden Hanifi Doğan'ı (70) yanına çağırdı.

 İkili bir süre sakince konuştu. Ancak Hanifi Doğan daha sonra, "Hakkımı helal etmiyorum Tayyip sana" diye bağırmaya başladı. Yaşlı amcadan AKP'li vekil Külünk'e: Hakkımı helal etmiyorum | samanyoluhaber.com Bunun üzerine Metin Külünk, "Sayın Cumhurbaşkanımıza haksızlık ediyorsun" diyerek Hanifi Doğan'ın yanından uzaklaştı. 'Din kisvesi altında yüksek kar vaadiyle para toplayan daha sonra batan ya da tasfiye olan şirketlerin'  kendisini yaklaşık bir milyon Mark dolandırdığını ileri süren Hanifi Doğan, Metin Külünk'e, "Hakkımı sana da helal etmiyorum" diyerek bağırmaya devam etti.

Dört çocuk babası ve 41 yıldır Almanya'da yaşayan Hanifi Doğan, "Milli Görüş camilerinde bizlerden para topladılar. 'Memlekette sizin de bir taşınız' olsun dediler. Ama ne yazık ki soyulduğumuzu öğrendik" dedi.

DHA
<< Önceki Haber Batık şirket mağduru yaşlı amca AKP'li vekile dert yandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER