'Ben bunların hiçbirini hak etmedim'

Rusya'nın gündemine oturan Gülsüm Kabadayı Samanyolu Haber Televizyonu'na bağlandı

'Ben bunların hiçbirini hak etmedim'

2008 yılında bir arabanın altında kalarak yaralanan felçli Rus gence 5 yıldır öz annesi gibi bakan Gülsüm Kabadayı, Rusya ’nın en popüler televizyon programlarından Pust Govoryat’ta konuk edilmesiyle bir anda gündeme oturdu. 

Samanyolu Haber Televizyonu'na canlı yayınla bağlanan Gülsüm anne, Rusya'daki programda yaşadıklarını ve neler hissettiğini anlattı.

Türkiye'yi temsilen Rusya'ya gittiğini belirten Gülsüm anne, dakikalarca ayakta alkışlandığını, ancak bunları hak etmediğini, bunların gurur ve kibire sebep olmasından çekindiğini dile getirdi.

Umut adı verilen gence devletinin ve Türk doktorlarının kendisine destek olması sayesinde bakabildiğini söyleyen Gülsüm anne, "Ben gücümü Rabb'imden alıyorum, Peygamber Efendimiz Resulullah'tan alıyorum. Ben ne anneler gördüm. Evladı engelli diye bir odaya hapseden, asıl engelli o annelerin kendileri." Dedi..

Umut'un sağlığı konusunda da bilgi veren Gülsüm anne, şu anda Umut'un reflekslerinin çok iyi olduğunu, fizik tedavisinin devam ettiğini söyledi. Gülsüm anne, Umut'un annesi bulunsa da, kimseye güvenip onu teslim edemeyeceğini, ancak annesiyle birlikte bakmayı kabul edebileceğini söyledi.





SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber 'Ben bunların hiçbirini hak etmedim' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER