Cem Toker tek kelimeyle 'iğrençlik' dedi!

Cem Toker, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin telefon konuşmalarının yasadışı biçimde dinlenip, çarpıtılarak kara propagandaya malzeme yapılmasını "İğrençlik" diye tanımladı.

Cem Toker: Gülen'in yasadışı dinlenmesi iğrençliktir!

Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker, Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'yle yapılan telefon konuşmalarının yasadışı biçimde dinlenip çarpıtılarak servis edilmesi ve propaganda malzemesi yapılmasıyla ilgili çok dikkat çekici bir değerlendirme yaptı. 

Cem Toker şunları söyledi: "İğrençlik... İğrenç bir şey... Ha yasadışı bir insanın konuşması dinlenmiş tanımadığımız insanlar tarafından ha yatak odasına perdenin arasından evi gözetlenmiş. O konuşmayla evimizin içindeki yaşam arasında hiçbir fark yok. Konuşmamızı dinleyerek bizim yaşamımızı ihlal ediyorsanız özel hayatımızın gizliliği ilkesini nasıl ihlal ediyorsanız gelip oturma odamızı yatak odamızı evimizin mahremiyetini ihlal etmenin hiçbir farkı yok. En ağır şekilde cezalandırılmalı yapanlar ortaya çıkarılmalı. Burası o kadar iğrençleşti ki o kadar seviye düştü ki Türkiye'de neresinden tutacağınızı neresini eleştireceğinizi bilmiyorsunuz."

Samanyolu Haber Televizyonu'nda yayınlanan Haber Özel, programına katılan Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyükelçilere verdiği talimatla ilgili soruyu da cevaplandırdı. Erdoğan büyükelçilerden, "paralel yapı" iddiasını gittikleri yerlerde anlatmalarını istemişti.

Cem Toker konuyla ilgili, "Dışarıdakiler aptal değil... Dışardakiler de biliyor, büyükelçi istediği kadar anlatsın. Biz nasıl bazen yabancı büyükelçilerin saçma sapan demeçlerine tepki veriyoruz. Bu ülkede yaptıkları Türk büyükelçiler de kendilerini öyle komik duruma düşürmezler. Bir büyükelçinin dış ülkede saçmalaması Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin saçmalaması demektir." ifadelerini kullandı.

Cem Toker ayrıca, hükümetin, Türk Hukuk Sistemine zarar verdiğini söyledi. İktidarın yeni yasalaştırmaya çalıştığı adli kolluk tasarısının bunun örneği olduğunu belirten Toker, "İlkokul çocuğu da elinde ne var diyoruz göstermiyorsa bir şey saklıyordur.anne babalar bilir bunu. Cebine çaktırmadan koyuyorsa bir şey saklıyordur. İlkokul çocuğuna anlatsak burada bir bit yeniği var. Gayet ortada. Bunlara vasat zekadaki bir adam bile bunları yan yana koyduğu zaman pis kokuları alır." diye konuştu...
<< Önceki Haber Cem Toker tek kelimeyle 'iğrençlik' dedi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER