Conakers Aymod’da büyük ilgi gördü

Türkiye’de ayakkabı sektörünün en büyük buluşması olan Aymod-Uluslar arası Ayakkabı Moda Fuarı 06 Kasım 2013’te CNR Expo’da kapılarını ziyaretçilere açtı.

Conakers Aymod’da büyük ilgi gördü

Türkiye’nin en büyük ayakkabı moda fuarı olan Aymod Fuarı ziyaretçi akınına uğradı. Çok sayıda ülkeden üretici, tüketici, ihracatçı ve ithalatçıyı bir araya getiren fuarda sektöre hızlı ve başarılı bir giriş yapan Conakers markası da en yeni ürünleri ile yer aldı. 

Fuara katılımıyla yer alan tüm markaları onurlandıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da ziyaret ettiği Conakers standına ilgi çok büyüktü. 

Son zamanlarda sadece gençlerin değil her yaştan tüketicinin yoğun ilgi gösterdiği Conakers model ayakkabılar hem şık hem de rahat tarzıyla yeni bir moda yarattı. 
Kullanıcılarının boyunun 5 cm uzamasını sağlayan üstelik özel tasarımı sayesinde spor ayakkabı konforunu yaşatan Conakers 25. Uluslar arası Tüketici Zirvesi 2012 Tüketici Kalite Ödülü’nün de sahibi.
Hem spor hem de klasik tarzda kıyafetlerinizi tamamlayan Conakers bulunduğu ortamlarda fark yaratmak isteyen kadınların vazgeçilmezi olmaya aday. Farklı renk ve model seçenekleriyle geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Conakers’a sahip olmak için https://www.conakers.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

<< Önceki Haber Conakers Aymod’da büyük ilgi gördü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER