Emniyet'te tasfiyenin faturası korku saçıyor

Başkent Ankara'da çeteler sokaklarda polisle çatışır hale geldi. Daha iki hafta önce uyuşturucu çetesi liderinin polise ateş açmasının ardından bu kez de hırsızlar polisleri vurdu. Emniyetteki tasfiyelerin suç örgütlerine yaradığı görülüyor.

Emniyet'te tasfiyenin faturası korku saçıyor

Ankara'da çeteler polisle çatışıyor. Sokaklarda hırsızlar ve uyuşturucu çeteleri cirit atıyor. Uyuşturucu ve hırsızlık çeteleri gözlerini kırpmadan polisleri hedef alıyor. Sokaklarda polisle çatışmaya giriyorlar.

İKİ HAFTA ÖNCE ÇETE LİDERİ POLİSLE ÇATIŞTI

Birçok suçtan sabıkalı çete lideri daha iki hafta önce Ankara Dikmen'de polisle çatıştı. Gasp, şantaj, tehdit mekan basma ve uyuşturucu suçlarından kaydı bulunan Bülent A. ve adamları polise ateş açtı. Sokak ortasında süren çatışmada çete lideri öldü, 3'ü polis 4 kişi yaralandı. Vatandaşlar korku içinde olanları izledi.

HIRSIZLAR ÜÇ POLİSİ YARALADI

Bu olayın üzerinden iki hafta geçti. Ankara'nın göbeğindeki silah sesleri daha unutulmadan bu kez hırsızlar piyasaya çıktı. Zanlılar bir evden çaldıkları 2 ruhsatlı tabancayla 3 polise ateş açtı. Kanlar içinde kalan polislerin imdadına meslektaşları yetişti. 

UZMAN POLİSLER TASFİYE EDİLDİ

Artan suç oranları tehlike saçıyor. Emniyette tasfiye dalgasının güvenlik zaafiyeti ortaya çıkardığı üzerinde duruluyor. 

Bu da en çok suç ve suçluyla mücadelede zaafiyete yol açıyor. Suçluları ve çeteleri takipte uzmanlaşan emniyet mensuplarının sürülmesinin çetelere rahat hareket alanı açtığı ileri sürülüyor. Çeteler sokaklarda polisle çatışmaya girmekten çekinmiyor.

SAMANYOLU HABER
<< Önceki Haber Emniyet'te tasfiyenin faturası korku saçıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER