Felçli Rus çocuk için yeni iddialar var!

Fedakâr anne Gülsüm Kabadayı’nın, Antalya’da 4 yıldır hiç tanımadan baktığı felçli Rus çocuğun gerçek ailesinin Rusya’da ortaya çıktığı iddia edildi.

Felçli Rus çocuk için yeni iddialar var!

Rusya’da devlet televizyonu Birinci Kanal’ın “Pust Govoryat” (Bırak Konuşsunlar) adlı programında tüm Rusya’yı ağlatan Gülsüm Anne’nin Umut adını verdiği felçli çocuğun tatil için geldiği Antalya’da kaza geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Evli ve gerçek ismi Pavel Kuklin (27) olan Umut’un bir eşi ve bir de kız çocuğu olduğu, kocasından uzun süre haber alamayan eşi Yelena'nın daha sonra evlendiği ve yeni kocasından da bir erkek sahibi olduğu ifade edildi.

Umut’un (Pavel) annesi Tatyana ise oğlunu bulmak için Moskova’ya kadar gelmiş, ancak maddi durumu yetersiz olduğu için daha fazla araştırma yapamamış. 

Pavel’in ailesinin başkent Moskova’ya 3 bin 500 kilometre mesafedeki Tomsk bölgesi Kopılovo kasabasında yaşadığı öğrenildi.

Kopılovo kasabası sakinleri, Pavel’in annesi Tatyana’nın yıllarca oğlunu aradığını, ancak bir türlü sonuç elde edemediğini belirtti. Eşi Yelena’nin ise Pavel'den hiç bir haber gelmeyince evlendiği söylendi.

Annesinin haberi alır almaz hemen Moskova'ya gelerek Türkiye'ye gitmeye çalıştığı ve her durumda oğlunu geri almak istediği anlatıldı. Komşuları ise anne Tatyana'nın felçli Pavel'i Türkiye'den getireceğine inanmıyor. 

Life News ajansına göre, Tomsk Bölge Emniyet Müdürlüğü ise olaya fazla sevinmedi. Emniyet Müdürlüğü Basın Sözcüsü Natalya Ustimenko tarihlerin örtüşmediğine dikkat çekti. 

Pavel 2004 yılından itibaren aranırken, Türkiye'deki kaza ise 2008 yılında yaşanmıştı. Habere göre Pavel'in yurtdışına nasıl gittiği ve trafik kazasında nasıl yaralandığı da bir bilmece.

Katılımcılarını göz yaşlarına boğan Birinci Kanal’daki programda ünlü Rus gazeteci Andrey Malahov, Umut ismi verilen erkeğin öz aile ve yakınlarının bulunması için canlı yayında seslenmişti. Moskova’da çekilen programa davet edilen Gülsüm Anne katılımcıları göz yaşına boğmuş, fedakarlığı nedeni ile de büyük alkış almıştı...

<< Önceki Haber Felçli Rus çocuk için yeni iddialar var! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER