Galatasaray Gaziantep BSB maçı hangi kanalda ve şifresiz izlenebilecek?

Galatasaray Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını hangi kanaldan şifresiz olarak izleyebilirim? sorusunun cevap. Galatasaray Gaziantep BSB maçı ne zaman?

Galatasaray Gaziantep BSB maçı hangi kanalda ve şifresiz izlenebilecek?

Galatasaray - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını hangi kanaldan şifresiz izleyebilirim diye mi soruyorsunuz? Galatasaray Gaziantep Büyükşehir BelediyesporZiraat Türkiye Kupası 4.tur maçının hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek için doğru adrestesiniz. Galatasaray Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 3 Aralık akşamı saat 19:00'da ATV'den canlı ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca dev mücadeleyi Samanyoluhaber.com'dan da an be an takip edebilirsiniz.



Galatasaray, 8 Sezondur Ziraat Türkiye Kupasını Kazanamıyor.
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 8 sezonda şampiyon olamadı. Son 8 sezonda 5 kez çeyrek finalde, 1 kez yarı finalde, 1 kez 4.turda, 1 kez 5.turda elenen Galatasaray en son 2004-05 sezonunda finale kalmış ve Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek kupayı almıştı. Galatasaray geçen sezonda Ziraat Türkiye kupasında 5.turda 1461 Trabzon’a sahasında 2-1 yenilip elenen taraf olmuştu. 

Galatasaray Z.Türkiye Kupasını En Uzun Kazanamama Serisine Ulaştı. ( İlk Kez 8 Sezon Bekledi)
Z.Türkiye Kupasını 14 kez kazanarak kupa tarihinin en başarılı takımı olan Galatasaray en son 2004-05 sezonunda mutlu sona ulaştı. Son 8 sezonda kupayı kazanamayan Galatasaray böylece en uzun kupayı kazanamama serisine ulaştı. Galatasaray daha önce Z.Türkiye kupasını kazanmak için en fazla 6 sezon beklemişti. 1965-66 sezonundan sonra 6 sezon kupayı alamayan Galatasaray 1972-73 sezonunda yeniden kupayı müzesine götürmüştü. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 3.Tur’da 6-5 Kazanarak Tur Atlamıştı. 
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye kupasında 3.turunda Altınordu karşısında 6-5 kazanıp tur atlamıştı. 90 dakika boyunca toplam 11 gol atılırken önceki turda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Trabzon Akçaabat FK takımını 3-1 yenmişti. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor PTT 1.Lig’de 13.Sırada Yer Alıyor.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 2013-14 sezonunda PTT 1.Lig’de mücadele ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor geride kalan 14 haftada 16 puan topladı ve 13.sırada yer alıyor. Yaklaşık 1 ay önce takımda teknik adam değişikliği oldu ve Hasan Özer göreve geldi. 

Galatasaray Bu Sezon Oynadığı 19 Resmi Maçın Sadece 2 Tanesinde Gol Yemedi. ( TFF Süper Kupa Maçı Dahil)
Galatasaray sezon başında oynanan TFF Süper Kupa maçı dahil toplamda bu sezon 19 resmi müsabakaya çıktı. Galatasaray bu 19 maçın sadece 2 tanesinde gol yemedi. Uzatmalara giden ve Galatasaray’ın 1-0 kazandığı Fenerbahçe TFF Süper kupa maçı dışında 3.haftada Eskişehirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray diğer 17 maçta kalesinde 28 gol gördü. Maç başına 1,47 gol yeme ortalaması ile oynayan Galatasaray, teknik direktör Mancini döneminde oynadığı tüm maçlarda kalesinde gol gördü. Galatasaray, Mancini döneminde oynadığı 11 maç kalesinde 18 gol gördü.
<< Önceki Haber Galatasaray Gaziantep BSB maçı hangi kanalda ve şifresiz... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER