Gezi Parkı'ndaki olaya polis müdahale etti

Gezi Parkı'nda seyyar satıcılarla zabıtalar arasında kavga çıktı.

Gezi Parkı'ndaki olaya polis müdahale etti

Gezi Parkı'nda seyyar satıcılarla zabıtalar arasında kavga çıktı. Bıçaklı-sopalı kavgada 2 seyyar satıcı yaralandı. Olaya çok sayıda polis müdahale etti.

İddiaya göre, Gezi Parkı'nda seyyar satıcılık yapanları toplamak için söz konusu yere gelen zabıta ekipleri tepki ile karşılaştı. Seyyar satıcılarla zabıtalar arasında başlayan sözlü tartışma yerini kavgaya bıraktı. Tekmelerin, yumrukların havada uçuştuğu kavgada bıçak ve sopalar da kullanıldığı öne sürüldü. Bu sırada 2 seyyar satıcı yaralandı. Yaralılardan biri yerde yardım beklerken diğerinin yüzünden kanlar aktığı gözlendi. Olay yerine de çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yüzü kanlar içinde derdini anlatmaya çalışan seyyar satıcı polisle de tartıştı. Basın mensupları olay yerine gelmeden önce zabıtaların parktan uzaklaştığı öğrenildi. Kavgada yaralanan bir kişi ise polis aracıyla olay yerinden götürüldü.

'POLİS OLMASA ZABITA BİZİ ÖLDÜRÜYORDU'

Parktaki kavganın ardından geriye seyyar satıcıların devrilmiş ve hasar görmüş araçları kaldı. Zabıtaya öfkeli olan seyyar satıcı konuyla ilgili şunları söyledi: "Ben seyyar satıcıyım. Gezi Parkı'nda yıllardan beri çalışıyorum. Çay arabam vardı benim. Devrilen araç da benim. 20 tane eli sopalı zabıta geldi. Kaldırın dedi. 4 gün önce Beyoğlu Belediyesi ekipleri arkadaşlarımızı komaya soktu. Zabıta sopa ile arkadaşımıza vurdu. Terör estiriyorlar bunlar. Basın polis geldi bize saldırdılar. Sivil elbiseliler. Kim oldukları belli değil. Bize hiçbir uyarı yapmadılar. Polis olmasa zabıta bizi öldürüyordu."

CİHAN
<< Önceki Haber Gezi Parkı'ndaki olaya polis müdahale etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER