Gülsüm Anne'ye şok!

Gülsüm Kabadayı, Umut adlı genç için verilen bakım maaşına vergi borcu sebebi ile haciz konulduğunu söyledi.

Gülsüm Anne'ye şok!

  • Felçli Rus çocuğa annelik eden Kabadayı'nın maaşına ve Umut'un bakım maaşına el konuldu.
  • Gülsüm anne yardım istedi: "Kaçıcı değilim, ben borcumu öderim."
  • "Elektronik haciz koymuşlar. Bizim her şeyimiz elektrik. Umut’un yatağı elektrikli."
  • "Borcum 4 bin liraydı şimdi 24 bin lira oldu. Benim her şeyimi altüst ettiler.”

Yaklaşık 5 yıldır felçli olan Umut adlı gence bakan Gülsüm Kabadayı, Umut için ödenen 830 lira bakım ve babasından kalan 740 liralık dul ve yetim maaşına el konulduğunu bildirdi. Yetkililerden yardım isteyen Kabadayı, asıl borcun 4 bin lira olduğunu, faizleri ile 24 bin lira olan vergi borcunun 9 yıl önce kapatılan bakkaldan kaldığını açıkladı. 

Bundan 9 yıl önce bakkal esnafı olduğunu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sahte bir evrak düzenleyip kendilerine ait minibüs hattını sattığını anlatan Gülsüm Kabadayı, “O zamandan bizim 4 bin lira vergi borcumuz vardı. Bu işin Umut ile hiçbir alakası yok ve onun karışmasını da istemedim. Vergi dairesine her 3 ayda bir yazı yazdım. Umut için bakım maaşı aldığımı ve babamdan kalan maaşı aldığımı yazdım. Ama onlar bu ayın 8’inde elektronik haciz koymuşlar. Bizim her şeyimiz elektrik. Umut’un yatağı elektrikli. Paramızı çekemiyoruz. Büyüklerimizden sadece yardım istiyorum. Ben borcumu öderim. Ben burada kaçıcı değilim. Bu çocuğun maaşına el konulmasını istemiyorum.” şeklinde konuştu.

Kabadayı, minibüs durağı ile ilgili dava açtığını ve davayı kazanarak 2011’de durağı tekrar aldıklarını; ancak Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yine durağı sattığı için bir şey yapamadıklarını ifade etti. Olayın şimdi temyizde olduğunu söyleyen Kabadayı, “Temyizden geldikten sonra suç duyurusunda bulunacağız. Ve o kişiler ağır cezada yargılanacak. İşte bu yüzden vergi borcum 4 bin liraydı şimdi 24 bin lira oldu. Benim her şeyimi altüst ettiler.” dedi.

CİHAN

<< Önceki Haber Gülsüm Anne'ye şok! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER