Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com okuyucularının yaptıkları ve editörlerimiz tarafından özenle seçilen işte o yorumlar...

Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com'da, hergün onlarca haber yayınlanıyor ve bu haberlere yüzlerce yorum yapılıyor. Bu yorumlardan bazılarını sizler için derledik. Tamamı oldukça kıymetli ifadeler barındıran ve bugün yapılan yorumlardan seçtiklerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.
***


Ömer

Dershaneleri kapatmak ve ülkedeki restorantları kapatmak arasında hiç bir fark yok. Evde de yemek yiyebiliriz, ne gerek var restoranlara?! Bir vatandaş, 'üniversite sınavına girmek istemiyorum ama ben bu bilgileri sadece genel kültür olarak öğrenmek istiyorum' dese, devlet 'Sen dışarıda öğrenemezsin, git evinde çalış' diyebilir mi? dese bile ne hakla der? Hadi özel okulları geçtik, Erzurum'un ilçesindeki okulda okuyan çocukla Atatürk Fen Lisesi'ndeki çocuk devletten aynı eğitimi mi alıyor?? Devlet önce kendi okulları arasındaki eğitim haksızlığını gidersin...

***



Artık şu  cemaate, Hocaefendi'ye ve güzel öğretmenlerimize yapılan haksız hakaretlere cevap vermekten inanın yoruldum. Artık bundan sonra kötülükleri yapanlara son sözüm 'Padişahım sizden büyük Allah var'. Eee madem bizim ülkemiz de demokrasi ile yöneltindiğine göre bırakın hakimler  karar versin o zaman. Görevini kötüye kullanan savcı varsa o da kanuni çerçevede cezalandırılsın. Kötüleri Allah'a ve Allalh'ın adaletine havale ediyorum. Lütfen acizane hemşehrilerim Hocaefendi'ye de biraz saygı diliyorum. Müslümanlık kalmadıysa bari insanlık adına rica ediyorum ve sizlere de sabır diliyorum.

***


Ömer

Senin Başbakanını bir şiir okudu diye Ergenekon değilde, AİHM mi hapse mahkum etti? Yoksa imam hatipli üniversiteye girmesin diye bir gecede katsayıyı icat eden de bunlar değilde keloğlan mıydı? Daha bir kaç sene önce internetten toplanan belgelerle parti kapatan, Danıştay cinayetini yapan bunlar değil miydi? Ben bu adamı boşu boşuna o kadar ciddiye almışım zamanında...

***


Tezcan

Ne hallere düşmüşüz .Olağan olması gereken bir davranışa övgüler yağdırıyoruz. Böyle bir haberin olmasına bile gerek olmamalıydı. Halbuki tersini yapanlar çok sert bir şekilde eleştirilmeli idi.

***


İzleyici

Bence diziyi kaldırmaları imkansız. Bazı yerlerde çekim yapılmasına izin vermemişler sanırım. Ama bu dizinin hedef alınması çok normal. Çünkü reytinglerde her Cumartesi 1 numara. Bu yüzden herkes tarafından hedef alınması kadar doğal bir şey yok. Ayrıca bazı olayların iç yüzünü bu dizi ortaya çıkarıyor. Bence uzun süre devam etmesi lazım. Bütün olayların iç yüzü, bu dizi yoluyla millete aktarılıyor. Hadi diziyi kaldırdılar diyelim, bu oyuncular başka dizi çekse yine 1 numara olur, sorun olmaz yani. Başarılarınızın devamını dilerim.

***


Yusuf Demir

Yıllar önce kızımı dershaneye göndermiştim, zaman geldi torunumu da gönderdim. Param çokmu fazlaydı, elbetteki hayır. Şartlarımı zorlayarak göndermiştim. Sonuçtan elbetteki memnunum. Dershaneleri kapatmak, halka hizmet değil, eğitime engeldir. Sandıkta görüşeceğiz elbet...

***


Arif Uğurlu

Biz mazlumun yanında, zalime ve zulma karşı olan Erdoğan'ı sevmiştik. Doğruyu söyleyen, hakkı savunan Erdoğan'ı... 12 yıllık icratıyla sağladığı krediyi 2 aylık söz, fiil ve davranışlarıyla darmadağın etti. Doğru bildiği yolda koşarken evlenmemiş bir muhalefet liderini, aile kurmadığı için eleştirmek yakışık alıyor mu? Bir kaç oy için değer miydi?

***


Birisi

Cenab-ı Allah şüphesizki herşeyi görüyor. Senin etrafındaki insanlar hırsızlık yapsın, sen bunu koskoca gönül erlerinin şuçuymuş gibi lanse et. Nerede adalet nerede Müslümanlık. Farzedelim ki senin dediğin gibi bunu cemaat ortaya çıkardı farzedelimki....şimdi sizin bunu ortaya çıkarandan ALLAH razı olsun demeniz gerekmezmiydi...vede biz göremedik farkedemedik ama RABBİMİZ bize birilerini vesile edip içimizdeki bu yanlışı düzeltmemizi nasip etti demeniz gerekmezmiydi..

***

9- 'Mehmet Görmez Akit'in minare karikatürünü değerlendirdi'

Halisane

Bizler bu minarelerden ezan eksik olmasın, Kuran susturulmasın diye Çanakkale'de, Antep'de, Urfa'da, Maraş'ta ve daha birçok yerde gencecik yaştaki ecdadımızı kurban verdik. Bazı densiz insanlar çıkmışlar, küffarın bile aklına gelmeyen bir gayz haliyle kutsal değerlere fütursuzca saldırıyorlar. Sizler bu kafayla Hocaefendi'yi de Hizmeti de anlayamadınız, anlayamazsınız da zaten. Eğer anlasaydınız Efendimiz'i(SAV) her anışında tazimle kıyam eden ve gözleri buğulanan Hak dostu bir zatla kendinizce alay etmeye kalkmazdınız. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

***

10- 'Bülent Arınç'tan bir ilginç çıkış daha!'

Tahir Hanege

Sayın Arınç ne kadar gülünç duruma düştüğünüzün farkında değilsiniz herhalde. Hem binlerce insanın gönlünü yıkın dökün, daha da önemlisi dünya zevki namına hiç bir zevk tatmamış o insanı kırın dökün. Ondan sonra da oylarını bize vermeliler diyeceksin. Tek partili dönemden bu yana hiç bu kadar insanlar zor durumda bırakılmamıştı. Sen önce Başbakan'ına sahip çık. Ondan sonra bizim oylarımızı iste, icraatını görelim...

***


Hüseyin Acar

Elbette tüm AKP lilere ( ki ben de eski koyu AKPartiliyim) laf söylemek doğru değil ama bu olay gerçekse ve partiden bunu yapana bi uyarı da olsa gelmezse yazık ki ne yazık. Ah AKP ah sen bu hallere düşecek parti miydin. İçindeki vatan, millet, din diyanet haini bir kadro yüzünden Kıyamete kadar bir kara leke olarak tarihe geçiyorsun haberin yok. Başbakan Demokrasi diyor özgürlük diyor bugün Sivas'ta alkışlayanlar masum anadolu kadını teyzeler. Sorsan her birine HSYK ne diye, duyacağımız cevap büyük bir ihtimalle  'O nirenin gazası evladım' olacaktır.

***


Kürşad ve çerisi dombıra bizim

Bu sözler haddini aşmıştır, bu olay geri dönülemez çok farklı boyutlara ulaşmıştır. Kendi ses kayıtları ve yolsuzluk belgelerine özel diyorlar, sonrada Devlet beyin özel hayatını diline doluyorlar. Cidden bu korkunun ürünüdür ve ecele çaresi yoktur. Hocaefendi de evlenmemiştir ve bu kader meselesidir. Başbakan bu sözleri ile imanın 6 şartından biri olan kaderi yok saymıştır. Ayrıca gezi olaylarını MHP desteklememiştir.  Başbakanımızın o zamanki Bahçeli'nin beyanlarını okumasını tavsiye ederim. Maalesef Başbakan'ımız her seçimde olduğu gibi yine başörtüsüne sığınarak oy koparma peşindedir.

***


Konu dışı belki ama...

Sayın Bülent Arınç, 'Biz bu camiayı belki bu dönem bitiremeyiz. Camia kendilerini bitirmemiz için bize yardımcı olsunlar da bir daha ki dönem kesin bitirelim' derse belki daha mantıklı olurdu. Hani en azından 'gerçekçi adammış, helal olsun, dobra dobra konuştu' derdik.

SAMANYOLUHABER
<< Önceki Haber Günün en beğenilen yorumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER