Erdoğan, Bahçeli hakkında ağır ifadeler kullandı

Gezi olaylarını anlatan Erdoğan, hakaretlerini bu kez daha ileri götürdü ve MHP Genel Başkanı hakkında ağır ifadeler kullandı..

Erdoğan, Bahçeli hakkında ağır ifadeler kullandı

  • Yerel seçim mitinglerinin startını veren Başbakan Erdoğan, MHP'li lideri Devlet Bahçeli'ye ağır ifadelerle yüklendi.
  • Erdoğan, Bahçeli için "Aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmez, onun böyle bir derdi yok." dedi.
  • Başbakan, "MHP'nin başkanı uçma özürlü.." diye konuştu..

Başbakan Erdoğan, yerel seçim mitinglerinin startını Sivas'ta verdi. Muhalefet partilerine sert çıkan Erdoğan, "Hakkari'de partimizin gençlik kollarına saldırdılar. Adınızın sadece barış ve demokrasi olması yetmez. Silahı da bırakmanız gerekiyor. 30 Mart'ta paralel örgüte son sözünüzü söyleyeceksiniz. CHP siyaseti esersizlik, MHP siyaseti hakaret, BDP siyaseti gerilim siyasetidir. AK Parti siyaseti hizmet siyasetidir" dedi.

"MHP'NİN BAŞKANI UÇMA ÖZÜRLÜ"

Erdoğan konuşmasında MHP lideri Bahçeli için şu ifadeleri kullandı: "MHP'nin başındaki zat geçen gün bir konuşma yaptı. O konuşmada 'bu başbakan yerde gezmesini bilmez mi diyor, havada dolaşıyor diyor' benim kulağımdan tutacakmış getirecekmiş. Sen ne biçim başkansın. Bu zat size layık değil. Siz de ona layık değilsiniz. Bunların devlet, millet böyle dertleri yok. 3,5 sene başbakan yardımcılığı yaptı. Niye 4 seneyi doldurmadın? Çünkü bunlardan bir şey olmaz. MHP'nin başkanı da uçak özürlüdür hiç uçmuyor. Bana oradan takıyorsa onda da böyle durum var herhalde."

"AİLE NEDİR, ÇOLUK ÇOCUK NEDİR BİLMEZ"

Sivaslılara Gezi olaylarını anlatan Erdoğan, hakaretlerini bu kez daha ileri götürdü ve MHP Genel Başkanı'na ağır ifadeler kullandı: "Sokakları ateşe verdiler, kutsal değerlerimize saldırdılar, sokakta 6 aylık bebeği ile yürüyen başörtülü hanım kardeşimize saldırdılar. Bir medya grubu bu bacımızı tekrar değişik yayın planları ile paralel örgüt ile birlikte böyle bir şey olmadığını anlatma yoluna gidiyor. MHP'nin başındaki beyefendi aile nedir bilmez, onun derdi yok. Ama bizim derdimiz var biz çoluk çocuk nedir biliriz. Diyor ki 'Türk'ün örfünde kadına el uzatmak yoktur' sen zaten Geziciler ile birlikte hareket ettin. Bunu Geziciler yaptı.

İşte bu medyaya, bu köşe yazarlarına, onlarla birlikte CHP ve MHP'ye talimat verdi Kabataş'taki o kızımızı linç etmeye çalışıyorlar. Ama hak tecelli edecek. Onlar talimatla yapılıyor. Bunların da takipçisiyiz. 17 Aralık darbe girişimi Gezi olaylarının devamıdır. Milli bankamız Halk Bank'ı, MİT'i, milli projelerimizi hedef aldılar. En önemlisi de milli birlik ve kardeşlik sürecimizi ele aldılar."

<< Önceki Haber Erdoğan, Bahçeli hakkında ağır ifadeler kullandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER