Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com okuyucularının yaptıkları ve editörlerimiz tarafından özenle seçilen işte o yorumlar...

Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com'da, hergün onlarca haber yayınlanıyor ve bu haberlere yüzlerce yorum yapılıyor. Bu yorumlardan bazılarını sizler için derledik. Tamamı oldukça kıymetli ifadeler barındıran ve bugün yapılan yorumlardan seçtiklerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.

***
1- 'Erdoğan Camiaya yönelik hakaretlerine bir yenisini daha ekledi!'
Halisane

Hak öyle bir şeydir ki! ne kilit ne pranga ne de hakaretle siner. Hakkın ve hakikatin yanında tavır alan insanlar Hakk'ın(c.c) hatırına kalp kırmaktan, iftira etmekten ve de kul hakkından korkarlar. Hakikat eri olduğunu iddia eden kişinin esip gürlemesine de gerek yoktur. Çünkü mutlak adil Allah(cc)'tır. Şu zamana kadarki tavırlara bakıldığında da bu basireti sadece Hizmet Hareketi ve Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin gösterdiğini, hiçbir ilme gerek olmaksızın görebilirsiniz.

***

2- 'Ergenekon'da tahliyeler ve daha önceki cezaları'

Takva

Bu kadar ağır cezalar alan insanlar nasıl olur da biranda paklanır, tahliye edilir? Bunlar da çıktığına göre demekki, cezâ evlerine de gerek yok. Ne kadar sorunsuz bir ülkede yaşıyoruz. Her yer güllük gülistanlık. Rabbim kötü emellere, art niyetlere, komplolora, hâin plânlara fırsat vermesin inşallah. Plânlarıyla boğuşsunlar.

***

3- '500 bin kişiyi dinleyen TİB kime bağlı?'

Ebu la şey

Madem bu TİB'de bütün kayıtlar saklı. O halde korkmaya gerek yok. İstediğiniz kadar üstünü örtmeye çalışın, silin artık kurtulamazsınız. 'Paraları sıfırla' talimatı verdiğiniz konuşmalar madem montaj, o halde TİB kayıtlarını yayınlayın ki zaten yayınlanacaktır. Hiç bir şey gizli kalmayacaktır. Zira karanlık kararabileceği kadar karardı. Güneş doğmaya yakındır.

***

4- 'Son dakika! Ergenekon'da bir tahliye daha'

Mustafa

Ergenekon'la mücadele başladığınnda burada yazmıştım. Bu mücadelenin sonunda Ergenekon silkelenir ama sonunda yine biz yanarız. Ağlayan yine Halk olacak. İşte adım adım Ergenekon ve müadilleri toparlanıyor. Bundan gayri Müslümanlar daha iyi sarılsın Allah(cc)'ın ipine. Çünkü güç onların elinde oldukça daha çok canımız yanacak...

***

5-  'AK Parti'nin farkına varamadığı yavaş yavaş gelen sinsi tehlike!'

JohnnyDepp

Fani Dünya, sizin çok çok iyi bir insan olduğunuzu düşünüyorum. Gerçekten çok saf biri olmalısınız. Hırsız evinizi soymuş ve ertesi gün polis bunun görüntülerini size gösteriyor. 'Yahu adam çalmış ama benim evim daha önce de soyulmuştu. Olsun çalmışsa helal olsun' diyorsunuz. Sonra da üstüne 'ben bu hırsız denen kişiyi bir defa camide görmüştüm, o yüzden inanmıyorum onun çaldığına. Bu görüntü kesin montajdır' diye ekliyorsunuz. Halbuki camiye de ayakkabı çalmaya gelmiş ama siz hüsnü zan sahibi olduğunuz için ibadete geldiğini sandınız. Neyse sağlıcakla kalın.

***


Orhan Öztürk

Sevgili Hasan, gerekçe ne olursa olsun sayın Başbakanın bu denli hakaretvari bir üslup kullasına mazret olamaz. Halkı kucaklaması gereken devletin başındaki birine, kendi halkını hele hele şimdiye kadar kendini desteklemiş olanları düşman ilan etmesi akıllara ziyandır. Sende bilirsin bir söz vardır: 'Söyleyecek sözü olmayanların son çaresidir; hakaret etmek' Sen sayın Mümtazer'in merakını sorgulayacağına kendi etik kurallarını bir gözden geçirsen iyi edersin. Yoksa sende mi 'yürüdüğüm yolda herşey mübahtır' diyenlerdensin?

***

7-  'Erdoğan ve Öcalan yüz yüze görüştü, anlaştı'

Alperen Türkoğlu

Eskiden olsa 'hadi oradan' der de geçerdim, ama şimdi 'Bunuda mı? bu kadarınıda mı? yaptılar. Bu kadarına da mı cesaret ettiler.' diyorum.
Vatanın cesur evlatları, bizler hırsız arsız, hainler kadar cesur olamazsak, bunun hesabını her iki dünyada da veremeyiz. Hakk'ın yanında olmak ve hakkı söylemek zorundayız! 

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Günün en beğenilen yorumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER