Hastanede skandal hırsızlık!

Ölü soyucuların oyunu cenaze yıkanırken ortaya çıktı. Aile şok yaşadı...

Hastanede skandal hırsızlık!

  •  Ölen bir vatandaşın dört adet kaplama altın dişinin yerinde olmadığı ortaya çıktı.
  • Hastane tarafından cenazesi teslim edilen kişinin ağzının etrafında morluklar olduğu da ortaya çıktı.
  • Aile hastaneyi şikayet etti. 


Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ölen bir vatandaşın dört adet kaplama altın dişinin sonradan yerinde olmadığı ortaya çıktı.

Cenazenin yıkanması esnasında yakınlarının fark etmesi üzerine, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Hasta Hakları Bölümü ve dekanlığa olay şikayet edildi. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı, basının görüşme talebini, dekan toplantıda olduğu gerekçesiyle geri çevirdi.

Eşi Mehmet Ali Ramazan’ın (67) eskiden güreşçi olduğunu açıklayan Naciye Ramazan (60), bir güreş sırasında 5 dişinin kırıldığını ve bunlardan 4’ünü altın kaplama yaptırdığını söyledi. Eşinin yıllarca altın kaplama dişlerle yaşadığını belirten Ramazan, “Son bir yılda rahatsızlandı. Kanser olduğunu öğrendik. Eşimi her zaman Kırıkkale Tıp Fakültesi’ne götürüyorduk. Son götürdüğümüzde de eşimin dişleri yerindeydi. Eşimin ve bizim, dişleri çıkartmamıza imkan yok. Çıkartmak için dişleri yerlerinden sökmemiz gerekir.” dedi. 

Hastaneye acilden giriş yaptıklarını ve ardından yoğun bakıma alındığını açıklayan Ramazan, “Eşim kısa bir süre sonra yaşamını yitirdi. Yaklaşık 4 saat sonra cenazesi yıkandı. Bu arada, eşimin dişlerinin olmadığının farkına vardık.” diye konuştu. 

Eşinin kemiklerinin sızladığını ifade eden Ramazan, “Biz altının peşinde değiliz. Altın bulunsa dahi, satıp eşimin hayrına bir yerlere vereceğim. Benim amacım, bu olayın soruşturulması ve suçluların bulunmasıdır. Eşime bunu yapanlar, kim bilir başka cenazelere neler yapıyorlardır.” şeklinde konuştu. 

Babasının cenazesi yıkanırken ağız kenarlarında morluk olduğunu açıklayan Mehmet Ali Ramazan’ın oğlu Türkbey Ramazan (18) ise "Normalde cenazelerin çenesi alt kısımdan bağlanır. Babamın cenazesi ise ağzı bağlanarak geldi. Olay hakkında hastaneye şikayette bulunduk. Gerekenler yapılmaz ise savcılığa suç duyurusunda bulunacağız." dedi. 

CİHAN
<< Önceki Haber Hastanede skandal hırsızlık! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER