Havuz medyasının iftira haberine yalanlama!

Mustafa Özcan’ın şahsını hedef alan asılsız haberlere avukatından yalanlama geldi.

Havuz medyasının iftira haberine yalanlama!

Havuz medyasında çıkan bir yalan haber üzerine Mustafa Özcan'ın avukatı bir açıklama yaptı.  Yapılan açıklamada, “Kaynak Holding’in yönetisi olduğu”, “cemaatin karakutusu ve kasası olduğu”, “Kaynak Holdinge baskın yapıldığı için Brüksel’e kaçtığı ve bir daha yurda dönmeyeceği” şeklindeki iddialar tamamen uydurma ve  gerçek dışıdır." denildi.

İşte Mustafa Özcan’ın avukatının yaptığı açıklama;

28 Mart 2014 tarihli bazı gazetelerde "VATANA İHANET, CIA’NIN HAS ADAMI TÜRKİYE İMAMI KAÇTI" başlıkları altında müvekkilim sayın Mustafa Özcan’ın  şahsını hedef alan akıl almaz iftiralar ortaya atılmıştır. Bu iftiralar nedeniyle aşağıdaki açıklamayı kamuoyuna yapma gereği hasıl olmuştur.

Bilindiği gibi, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrasında  “parelel yapı” aldatmacası ile masum insanlara suç isnatlarında bulunulmuştur. Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendinin kardeşlerinin çocukları ve torunları, hatta dünürleri dahi suç örgütü elemanı gibi lanse edilmiştir. Gülen ailesine yapılan bu saldırıdan müvekkilim de nasibini almış bulunmaktadır
İlgili gazete haberlerinde, “örgütün 2 numarası olduğu”, “Kaynak Holding’in yönetisi olduğu”, “cemaatin karakutusu ve kasası olduğu”, “Kaynak Holdinge baskın yapıldığı için Brüksel’e kaçtığı ve bir daha yurda dönmeyeceği” şeklindeki iddialar tamamen uydurma ve  gerçek dışıdır. 

Müvekkilim emekli bir din görevlisidir. Bu yaşına kadar ülkenin ve milletin aleyhine hiçbir  faaliyeti  olmamıştır.  Olamaz da. Muhterem Hocaefendi ile 45 yılı aşkın tanışıklığı sevgi ve saygı çerçevesinde  bir hoca talebe ilişkisinden ibarettir. Örgütün 2 numarası gibi iddialar, uydurmadır. Kaldı ki, hiçbir zaman da kimsenin yerine geçmek gibi bir duygu ve düşünce hevesi içerisinde olmamıştır.  
Kaynak Holdingin yöneticisi  ya da hissedarı da değildir. Hiçbir yere kaçmamıştır. Buradadır.  Kaçmasını  gerektirecek hiçbir durum da yoktur.   

CIA nın has adamı olduğu iddiasına gelince, geçmiş zamanda, muhterem Hocaefendiyi ziyaret etmeyi arzu etmiştir. Ancak  vize  talebi reddedildi. ABD vizesi olmayan bir kişinin CIA nın adamı olduğu  iddiasının ne kadar mesnetsiz olduğu aşikardır. 

Sonuç olarak, Allah Rızasından başka düşüncesi olmayan insanları suç örgütü gibi göstermeye çalışan, Hocaefendinin aile fertlerini ve yakınlarını da böyle bir örgütlenme içinde göstermeye çalışan her türlü insaf ölçülerine aykırı bu yayınlara karşı bütün yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

 Mustafa Özcan Vekili
 Av. Nazif AKTAŞ   

<< Önceki Haber Havuz medyasının iftira haberine yalanlama! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER