Hidayet Karaca'dan Yeni Şafak'a yalanlama ve bir soru!

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, bugün Yeni Şafak gazetesinde yayınlanan MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin görüşmesiyle ilgili çıkan çarpıtma haberi yalanladı.

Hidayet Karaca'dan Yeni Şafak'a yalanlama ve bir soru!

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, geçtiğimiz hafta Samanyolu Haber Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar’ın konuğu olduğu 'Gündem Özel' programında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. 

Hidayet Karaca, yaptığı açıklamada Hocaefendi ile Hakan Fidan’ın Pensilvanya'da yüz yüze görüştüğünü ilk kez açıklamış, Fidan'ın bu ziyaretinin siyasi çevrelerde de konuşulduğunu belirtmişti. 

Yeni Şafak gazetesi bugün yayınladığı haberinde ise bu görüşmeyi reddetmedi. Fakat görüşmenin içeriği tamamen çarpıtılarak Hakan Fidan'ın Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'ye sözde uyarıda bulunduğu ve 'örgüt olma cemaat ol' dediği belirtildi. Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca söz konusu yalan ve çarpıtma haberleri Twitter'dan yaptığı açıklamayla yalanlayarak  Hakan Fidan ve Yeni Şafak'ın cevaplaması gereken önemli bir de soru sordu.

'16 Mayıs'ta Hakan Fidan, Obama'ya Hizmet Hareketi'ni bitirme dosyasını verdi mi, vermedi mi? Bunu da açıklayın. Dosya verdiyseniz hangi halet-i ruhiye ile Hocaefendi'ye gittiniz? Vermediyseniz havuz medyasını neden günlerdir yalanlamıyorsunuz?

İşte Hidayet Karaca'nın o tweeti;


<< Önceki Haber Hidayet Karaca'dan Yeni Şafak'a yalanlama ve bir soru! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER