Hırsızların akıl almaz yöntemi herkesi şaşırttı

İlginç bir yönteme başvuran zanlılar bir şeyi unuttu...

Hırsızların akıl almaz yöntemi herkesi şaşırttı

  • Gaziosmanpaşa’da, 5 kişi bir lokantada kasa hırsızlığı gerçekleştirdi.
  • Zanlılar ellerini parmak izi bırakmamak için ellerinin dokunduğu yerlere kola döktü.
  • Hırsızlık zanlıları tüm bunları yaparken kameraların kadrajından kurtulmayı başaramadı.

Gaziosmanpaşa’da, genç yaşlardaki 5 kişi tarafından gerçekleştirilen kasa hırsızlığında, zanlıların parmak izi bırakmamak için uyguladığı yöntem akıllara durgunluk verdi. Hırsızlık için lokantaya giren zanlı, kasayı yerinden çıkardıktan sonra elini dokunduğu yerlere kola dökerek iz bırakmamaya çalıştı. İçinde 15 bin lira bulunan kasayı çalan 5 kişi, lokantadan sütlaç almayı da ihmal etmedi. 

Beşyüzevler Karadeniz Mahallesi’nde bulunan lokantadan 30 Eylül tarihinde gerçekleşen hırsızlık iş yerinin güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Söz konusu lokantaya gece vakti gelen genç yaşlardaki 5 kişi önce çevreyi kontrol etti. Aralarında konuşan zanlılardan biri içeriye girmeye karar verdi. Diğer 4 kişi ise lokantanın etrafında konuşlanarak gözcülük yaptı. Zanlılardan biri dışarıdaki güvenlik kamarelarının yönünü değiştirmeye çalışsa da zanlılar kameranın kadrajından çıkamadı. 

Kepengin altından sürünerek içeri giren bir kişi, doğruca kasaya yönelerek kasayı bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. Kasanın bulunduğu masanın üzerindeki bilgisayar ve diğer cihazların yere düşmesine aldırış etmeyen zanlı, kasayı lokantanın ortasına kadar sürükledi. Bu işlemden sonra zanlı ilginç bir yönteme başvurdu. Parmak izi bırakmamak için dolaptan 2 şişe kola alan zanlı, kolayı elinin dokunduğu yerlere döktü ancak kameralardan yüzünü gizlemeyi unuttu. 

CİHAN
<< Önceki Haber Hırsızların akıl almaz yöntemi herkesi şaşırttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER