İki gün boyunca hiç susmadı!

Anne karganın çığlıkları yavrularının hayatını kurtardı.

Anne karganın çığlıkları kurtardı

Adana Valiliği bahçesinde yavrularını yuvadan düşüren anne karga tam iki gün çığlık attı. Anne karganın adeta feryada dönüşen çığlıkları memurların da dikkatini çekti. Çevrede yapılan aramalar üzerine ölmek üzere olan yavrular kurtarıldı.

Annelik duygusu bir kargayı bile adeta dile getirdi. 2 gün boyunca feryat figan çığlık atan anne karga sonunda bu duruma dikkat çekmeye başardı.

Adana Valiliği bahçesinde bir anne karga çam ağacına yuva kurdu ve iki de yavrusu oldu. Ancak kargalar henüz uçma safhasına gelmeden yuvadan yere düştü. 

Yavrulardan birinin sol ayağı kırılınca oldukları yerde kalakaldılar. Ancak anneleri onları bir an olsun yalnız bırakmadı. Bir o tarafa bir bu tarafa uçan karga, yavruları kurtarılsın diye 2 gün boyunca çığlık attı. 

Sonunda memurlar bu durumdan hem rahatsız oldu hem de şüphelendi. Çatı çatı arama yapan memur sonunda iki yavruyu buldu. 

Aç susuz bitkin düşen hayvanlara ilk olarak su ve yemek verildi. Daha sonra ayağı kırılan karga tedavi için götürülerken, diğer de yuvaya kondu. Bunun üzerine anne karganın çığlıkları bir an olsun kesildi.




<< Önceki Haber İki gün boyunca hiç susmadı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER