İşte karayollarında son durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

İşte karayollarında son durum

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Günlük Yol Durumu Bülteni'ne göre,  Anamur-Gazipaşa yolunun 21-22'nci kilometreleri arasındaki Radar mevki patlatmalı  yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 16.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma  kapatılacak.
         
Çanakkale-Ezine yolunun 18'inci kilometresinde İntepe mevkinde, meydana  gelen heyelan nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak  sağlanıyor.
         
Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gümüşova arasında 58'inci kilometredeki Batı  Hereke Viyadüğünde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 7 Nisan'a  kadar 08.00-17.00 saatleri arasında D-100 karayolunun İstanbul istikametinde bir  şerit trafiğe kapatılacak, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat  etmeleri gerekiyor.
         
Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde  yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme  halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına  karşı dikkatli olunması gerekiyor.
<< Önceki Haber İşte karayollarında son durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER