Drogba oynayacak Akhisar kazanacak

Akhisar Belediyespor, Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Didier Drogba sayesinde 1 milyon TL’nin üzerinde rekor gelir bekliyor.

Drogba oynayacak Akhisar kazanacak

Süper Lig’de 22. haftanın açılışı yarın Manisa’da yapılacak. Sonuncu Akhisar Belediyespor 19 Mayıs Stadı’nda lider Galatasaray’ı konuk edecek. Önceki gün lisansı çıkan Didier Drogba da Manisa kafilesinde yerini alacak ve yarın sarı-kırmızılı formayla sahaya çıkacak.

Akhisar’da bayram var 

Ege temsilcisi, Drogba’nın ilk maçına sahne olacak mücadeleden rekor hasılat bekliyor. 16 bin 597 seyirci kapasiteli statta tüm biletlerin satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 920 bin TL gişe geliri elde edecek Akhisar Belediyespor, Galatasaray maçına özel reklam panolarının satışı ile bu rakamı 1 milyon TL’nin üzerine çıkarmanın hesaplarında.

Taraftar çıldırdı! 

Yarın tribünlerde yarıdan fazla Galatasaraylı yoğunluğu bekleniyor. Zira konuk sarı-kırmızılı taraftarlar için 60 TL’den satışa çıkan 3 bin 500 bilet hemen tükendi. Drogba’yı izlemek için başta İzmir’den olmak üzere Manisa’ya çevre illerden akın edecek Galatasaraylılar, ev sahibi bölümden de biletler almaya başladı.

Fildişili yıldızın siftahı ilk 11'de 

Wesley Sneijder’in aksine Galatasaray’a hazır gelen Didier Drogba, sarı-kırmızılı takıma kısa sürede alıştı. Fatih Terim’in idmanlarda as takımda görev verdiği Drogba, hücumdaki partneri Burak Yılmaz ile hemen kaynaştı. Terim, Akhisar maçında Fildişili forvete ilk 11’de görev vermeyi düşünüyor; taraftarlar da Drogba’yı izlemek için sabırsızlanıyor.
<< Önceki Haber Drogba oynayacak Akhisar kazanacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER