İstihbaratın ortaya çıkardığı şok PKK hamlesi!

Terör örgütü PKK sözde asayiş timi Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyelerine üniforma yaptırma talimatı verdi.

İstihbaratın ortaya çıkardığı şok PKK hamlesi!

Örgüt, Diyarbakır, Van, Şırnak, Hakkâri ve Tunceli'de yol kesme eylemlerine katılacak 250 PKK’lıya rozetli kimlik vermeye de hazırlanıyor. Jandarma İstihbarat Daire Başkanlığı'nın hazırladığı PKK raporunda çarpıcı tespitler yer aldı. Rapora göre örgütün üst yapılanması KCK, PKK’nın sözde asayiş timi Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyelerine poşularınızı çıkarın talimatı verdi. Kandil'den gelen talimatta asayiş uygulaması yapacak teröristlere üniforma yaptırılması istendi. Örgüt, asayiş eylemlerine katılacak teröristlere rozetli kimlikler dağıtmayı da kararlaştırdı.

250 TERÖRİST HAZIR

Sözde asayiş timleri ilk olarak 250 teröristle Şırnak, Hakkâri, Van, Tunceli ve Diyarbakır’da üniforma uygulamasını başlatacak. Cizre, Silopi, Şemdinli, Lice, Saray, Erciş, Başkale, Hozat ve Ovacık sözde asayiş timlerinin en aktif kullandığı ilçeler olacak.

SÖZDE HAKİMLERE APOLET

PKK'nın yapacağı sözde uygulamalarda ise bölge halkından Türkiye’ye ait kamu kurumlarının kullanılmaması yönünde propaganda yapacağı belirtildi.

KCK’nın sözde yargıçları da KCK tarafından belirlenen apoletleri takarak dava görecek. Bölgedeki vatandaşlara Türkiye mahkemelerini kullanmama baskısı yapılacak. Jandarma İstihbarat Daire Başkanlığı’nın raporuna göre, KCK’nın aldığı kararlara uymayanlara ise dağda görev yapma cezası veya PKK adına çalışma cezası verilecek.

HEYKELDEN SONRA FOTOĞRAF GALERİSİ


Diyarbakır’ın Lice ilçesine geçen yıl çatışmalarda ölen PKK’lılar için mezarlık kuran ve terör örgütünün ilk saldırısını gerçekleştiren PKK'lı Mahsum Korkmaz’ın heykelini diken KCK’nın YDG-H merkezlerinde foto galerisi açmayı planladığı da deşifre oldu.

Buna göre KCK’nın bir diğer talimatıyla 1984’ten bu yana PKK’ya katılan teröristlerin fotoğrafları sergilenerek propaganda yapılacak. YDG-H merkezlerinde terör örgütü için bağış kutuları da oluşturulacak. Toplanan paraların ölen PKK’lıların ailelerine verileceği belirtilecek.

BUGÜN GAZETESİ
<< Önceki Haber İstihbaratın ortaya çıkardığı şok PKK hamlesi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER