Kenan ışık'ın doktorlarından son açıklama

Yoğun bakımda tutulan Kenan Işık için doktorları son 48 saatin çok önemli olduğunu ifade etti.

Kenan ışık'ın doktorlarından son açıklama

Beyin kanaması sebebiyle hastaneye kaldırılıp ameliyata alınan Kenan Işık'ın yoğun bakımda tutulduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. 

Kafa travması geçiren Kenan Işık, bilinci kapalı olarak öğle saatlerinde İstanbul Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneden yetkilileri, ünlü sanatçıda beyin kanaması saptanarak acil koşullarda ameliyata alındığını bildirdi. Hastanenin açıklamasında, "Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın, izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir" ifadelerine yer verildi.

SON 48 SAAT ÇOK ÖNEMLİ

Ünlü sanatçı Kenan Işık dün spor salonundan çıktıktan sonra fenalaşarak düşmüş ve başını sert zemine çarparak beyin kanaması geçirmişti. Amerikan Hastanesi'ne getirilen Işık 3,5 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı.
Kenan Işık'ın kaza geçirdiğini duyan sanatçı arkadaşları hastaneye gelerek ailesinden Işık'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı Zerrin Özer, "İnsanın hayatta çok sevdiği çok az insan oluyor. Onlardan bir tanesi. Dua edeceğim. 48 saat çok önemli dediler. Uyutacaklar. Umarım bütün dileğim bize dönmesi" şeklinde konuştu. 

ARKADAŞLARI BİLGİ VERDİ

Beyin kanaması geçiren ve yoğun bakımda tutulan Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında arkadaşları bilgi verdi.

Kenan Işık'ın kaza geçirdiğini duyan sanatçı arkadaşları hastaneye gelerek ailesinden Işık'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Oyuncu Aliye Uzunatağan da, "Ameliyatı başarılı geçmiş. 48 saati beklemek zorundayız. 48 saat sonra bilgi verecekler. Umarım o 48 saati geçireceğiz" dedi. 
Yapımcı Fatih Aksoy da, "Öğrendiğim kadarıyla durumu gayet iyi. Doktorları ve ailesi daha doğru açıklamayı yapar. Ameliyatı çok iyi geçmiş" diye konuştu.

Hastaneden dün Kenan Işık şu açıklama yapılmıştı:

"Kenan Işık, kafa travması geçirdiği ifade edilerek bilinci kapalı olarak ambulans ile saat 14.29'da hastanemiz Acil Servisi'ne getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir"
<< Önceki Haber Kenan ışık'ın doktorlarından son açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER