Kredi kartına 12 taksitle oyuncak ayı

Telefonla arayın oyuncağınız ayağınıza gelsin.

Kredi kartına 12 taksitle oyuncak ayı

İzmir'in Konak ilçesi 1. Kordon'da oyuncak ayı ve değişik peluş hediyelik oyuncaklar satışı yapan Alim Çelik (34), müşterilerden gelen talep üzerine kredi kartına 12 taksitle oyuncak ayı ve diğer peluş oyuncakların satışını yapıyor. Çelik, kredi kartı hizmetinden sonra işlerinin açıldığını belirtirken, telefonla aldığı siparişleri de evlere kadar servis yapıyor.

Alim Çelik, 17 yıldır hediyelik eşya satışı yapıyor. Sattığı oyuncakların ithal ürünler olduğunu dile getiren Çelik, müşterilerinin kredi kartının geçerli olup olmadığını sorduğunu bunun üzerine kredi kartıyla oyuncak satmaya başladığını söylüyor. Kredi kartıyla satış yapmaya başladıktan sonra işlerinin açıldığını dile getiren Çelik, "Geceleri buraya gelerek sabaha karşı saat 04'e kadar satış yapıyoruz. Müşterilerimiz kredi kartı sorunca yazar kasalı pos cihazı aldım. Kredi kartıyla satışımız daha da arttı. Herkes memnun. Normal esnaf olduk" dedi.

"TELEFONLA ARAYIN OYUNCAĞINIZ AYAĞINIZA GELSİN"

Çelik'in hizmetleri kredi kartına taksitle oyuncak ayı satmakla sınırlı değil. Dileyen müşteriler cep telefonundan ulaştıkları Çelik'ten oyuncağını evine kadar getirmesini isteyebiliyor. Çelik'le birlikte çalışan Ceyhan Yarık (53), telefonla gelen siparişleri elektrikli bisikletiyle istenilen adrese teslim ediyor. Çelik, bu aralar en çok satılan ürünün Buz Devri filmindeki sevimli sincap 'Scrat'ın oyuncağı olduğunu belirtiyor. Çelik, yakında kendi internet sitesini kuracağını ve müşterilerine oradan da ulaşacağını sözlerine ekliyor. 

CİHAN
<< Önceki Haber Kredi kartına 12 taksitle oyuncak ayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER