Kritik oylama öncesi algı operasyonu

Aralarında Ankara‘nın da bulunduğu 4 ilde TÜBİTAK ve TİB çalışanlarına yönelik yeni bir algı operasyonu başlatıldı.

Kritik oylama öncesi algı operasyonu

Türkiye, yolsuzluk ve rüşvet sebebiyle görevden alınan 4 bakan için Meclis'te Yüce Divan oylamasının yapılacağı güne, Ankara merkezli yeni bir operasyon ile uyandı.  TÜBİTAK ve TİB çalışanlarına yönelik algı operasyonu kapsamında 28 kişi hakkında yakalama kararı olduğu belirtiliyor. 
TÜBİTAK eski Başkan Yardımcısı Hasan Palaz,  TİB Başkan Vekili Osman Nihat Şen ve Bilgi Sistemleri Daire Başkanı İlhan Elieyioğlu'nun bulunduğu toplam 28 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Operasyonun Ankara merkezli olmak üzere İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'nde olduğu öğrenildi.
Ankara'da da Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nda (TİB) mühendis olarak çalıştığı öğrenilen bir kişi gözaltına alındı. TÜBİTAK ve TİB'e algı operasyonu | samanyoluhaber.com Gözaltına alınan zanlılar sağlık kontrolü için hastaneye getirildi.





FUAT AVNİ DÜN GECE TWİTTER'DAN DUYURMUŞTU

Twitter'da yazdıklarıyla fenomen haline gelen Fuat Avni, bu sabah saatlerinde başlayan operasyonu dün gece Twitter'daki hesabından duyurmuştu. Fuat Avni, "Ankara Terör, bu sabah TİB VE TÜBİTAK'a yönelik kapsamlı bir operasyon yapacak. Yaklaşık 30 kişinin gözaltına alınması bekleniyor" diye yazmıştı.
<< Önceki Haber Kritik oylama öncesi algı operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER