Lice’de Hüda-Par ile BDP kavgası

Lice’de Hüda-Par ile BDP kavgası: 4 yaralı...

Lice’de Hüda-Par ile BDP kavgası

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde seçim çalışması kapsamında broşür dağıtan ve esnafı ziyaret eden Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) ile BDP’liler arasında kavga çıktı.

HÜDA-PAR konvoyuna, BDP’li olduğu belirtilen bir grubun saldırısı sonucu HÜDA-PAR’lıların içinde bulunduğu araçlarda maddi hasar meydana geldi. HÜDA-PAR’lı 4 kişi bıçak ve molotoflu saldırı sonucu yaralandı.

HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel, Lice’de kendilerine BDP’lilerin saldırdığını söyledi. Temel, Lice’deki esnaf ziyaretinden sonra dönüş hazırlığı yaptıkları sırada kendilerine saldırı yapıldığını söyledi. Temel, “Konvoydaki 10 aracımız taş ve molotoflu saldırıya uğradı. Araçlar tahrip edildi. Bu arada sıcak bir temas da maalesef yaşandı. Bazı arkadaşlarımız bıçaklı saldırıya uğradı. 4 arkadaşımız tıp fakültesine sevk edildi, bazı yaralılar da sevk ediliyor. Durumu ağır olan, bıçaklı saldırıya uğrayan bir arkadaşımızın durumu şuan iyiye doğru gidiyor.” diye konuştu. Bu arada BDP Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkan adayı Gültan Kışanak’ın da aralarında bulunduğu BDP heyeti Lice’ye gitti. ismail avcı diyarbakır
<< Önceki Haber Lice’de Hüda-Par ile BDP kavgası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER