Merakla beklenen fezlekeler internete sızdı!

AK Parti'nin seçim öncesi gündeme getirmek istemediği fezlekeler yolsuzluk operasyonunda yayınladığı skandal ses kayıtları ile bilinen Haramzadeler333 adlı Twitter hesabında yayınlandı.

Merakla beklenen fezlekeler internete sızdı!

CHP'nin meclisi olağanüstü toplayarak okutmak istediği dört bakan hakkında hazırlandığı iddia edilen fezlekeler Twitter'da yayınlandı. 

Haramzeder adlı Twitter kullanıcısı tarafından internete yüklenen belgelere göre AB eski Bakanı Egemen Bağış, Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan ve İçişleri eski Bakanı Muammer Güler hakkındaki iddialar tek bir fezlekede yer alıyor.  Gazeteport'un haberine göre; Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan bayraktar hakkındaki iddialar ise ayrı bir fezlekede yer aldığı iddia ediliyor.
 
ÜÇ BAKAN HAKKINDA NELER İDDİA EDİLİYOR? 

İnternete sızdırılan fezlekelere göre suçlamalar şöyle:
Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan: 28 kez toplam 52 milyon dolar rüşvet alma iddiası. Suç işlemek için örgüt kurma iddiası, sahte belgelerle ihracat iddiası, Kaçakçılık Yasası’na muhalefet iddiası. 

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler: 10 kez toplam 10 milyon dolarlık rüşvet alma iddiası, suç işlemek amacıyla örgüt kurma iddiası, nüfuz suiistimali ve suçluları kayırma iddiaları.
 
Eski AB Bakanı Egemen Bağış: 3 kez 1.5 milyon dolarlık rüşvet alma iddiası.

Erdoğan Bayraktar hakkında hazırlanan fezleke ise Ali Ağaoğlu hakkında yapılan bir iddia ile soruşturmanın başlatıldığı iddia ediliyor. Maslak'ta devletten ucuza aldığı Maslak 1453 projesinde proje alanının dışına taşarak orman işgaline başladığı, bu ortaya çıkınca da zarar görmemek için Sadık Soylu ve Abdullah Oğuz Bayraktar aracılığı ile olayı kapatmaya çalıştığı iddia edildi.
 

<< Önceki Haber Merakla beklenen fezlekeler internete sızdı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER