Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı geldi

İşte yoğun yağış beklenen iller...

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı geldi

Bartın, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Hatay ve Hakkari ile Adana ve Osmaniye'nin güney, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Bartın, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Hatay ve Hakkari ile Adana ve Osmaniye'nin güney, Kastamonu'nun kıyı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Hatay çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve batı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile Antalya Körfezi'nde yer yer kuvvetli esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların, sabah saatlerinde Hatay çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşları uyardı.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra bölgenin batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra Kuzey Ege kıyıları yer yer parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, Hatay çevreleri ile Adana ve Osmaniye'nin güney ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Hatay çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerin hafif olmak üzere sağanak yağışlı olacak.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlıgeçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Hakkari çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık.(22)

ANKARA: Az bulutlu.(20)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra yer yer parçalı bulutlu.(25)

ADANA: Parçalı bulutlu, güney ilçeleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(32)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (31)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu. (20)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (19)

DİYARBAKIR: Parçalı bulutlu. (29)

<< Önceki Haber Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER