NTV'de yayını kestiren kavga !

NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programının sunucuları arasında bir süredir ekrana yansıyan gerginlik son programda kavgaya dönüştü.

NTV'de yayını kestiren kavga !

Programın sunucuları arasında yer alan Çiğdem Anad ve Müjde Ar arasında Aysun Kayacı'nın bir sözüyle başlayan tartışmayı Pınar Kür de sona erdiremeyince programa bir süre ara verildi. DÜRÜST SİYASETÇİ YOK Canlı yayında ekrana yansıyan kavganın baş aktörleri Müjde Ar ve Çiğdem Anad olsa da, tartışmanın başlamasına neden olan Aysun Kayacı'nın söylediği sözler oldu. Kayacı'nın "Türkiye'de temiz siyasetçi yok" şeklindeki sözlerine Müjde Ar sinirlendi. Ar, geçtiğimiz günlerde yeniden CHP'ye dönen eşi eski bakanlardan Ercan Karakaş'ın dürüst olduğunu belirterek, "Benim eşim de siyasetçi ve tertemiz dürüst bir adam" diyerek Kayacı'ya itiraz etti. SEN DE BAYKALCI OLDUN Müjde Ar'ın bu sözleri üzerine Çiğdem Anad, geçtiğimiz hafta da Baykal'ın çarşaf açılımına destek veren Müjde Ar'a 'Sen de son zamanlarda iyice Baykalcı oldun' diyerek laf attı. Çiğdem Anad'ın bu sözleri Müjde Ar'ı sinirlendirmeye yetti. NEDEN BOŞ BOŞ KONUŞUYORUZ Çiğdem Anad'ın bu sözleri üzerine stüdyoda gerginlik gözle görülür bir şekilde arttı. Daha sonra araya giren Pınar Kür konuyu değiştirerek gerginliği düşürmek için hamle yaptı. Ar'ın daha fazla sinirlenmesinden çekinen Çiğdem Anad ise konuyu değiştirmek için AB'nin yeni kararlarından bahsetmeye başladı. AB normlarının yürürlüğe girmesiyle plajlarda lahmacun satışının yasaklanacağını ve seyyar satıcıların apartmanlara girişinin yasaklanacağını söyledi. Anad'ın bu sözlerine tepki gösteren Müjde Ar, "Neden biz her hafta böyle boş boş konular hakkında konuşuyoruz" dedi. Ar'ın bu sözleri üzerine stüdyodaki gerginlik yeniden üst düzeye çıktı. SEN NEDEN BANA İNCE İNCE LAF SOKUYORSUN Bu sözler üzerine Çiğdem Anad, Müjde Ar'a; 'Herşeyin en doğrusunu sen biliyorsun. O zaman sen bir konu aç onu konuşalım' diyerek tepki gösterdi. Anad'ın bu sözlerine tepki gösteren Ar, son dönemde ekip arasında bir gerginlik olduğunu itiraf ederek, "Sen neden sürekli bana ince ince laf geçirmeye çalışıyorsun" dedi. Programda sık sık Müjde Ar'la karşı karşıya gelen Pınar Kür, bu tartışmada yine araya girmeye çalışırken, tartışmanın başlamasına neden olan sözleri sarfeden Aysun Kayacı ablalarının yanında sessiz kalmayı tercih etti. Çiğdem Anad, stüdyodaki gerginliği düşürmek için "Bence biz biraz ara verelim" diyerek programa bir süre ara verdi. Reklam arasından sonra programa devam edildi. ENSON HABER

EKRANDAN MİLLETE BÖYLE HAKARET GÖRÜLMEDİ!

NTV ekranlarından izleyiciye ulaşan ''Haydi Gel Bizimle Ol'' programının geçen haftaki bölümünde CHP'nin çarşaflı kadınları partiye üye yapması tartışıldı. Başörtülü kadınlara rozet takan CHP dönek olmakla suçlanırken, başörtüsü takanların kafasında doğru olamayacağı savunuldu. Yazar Pınar Kür, CHP'nin çarşaflı kadınları partiye üye yapmasını ''döneklik'' olarak nitelerken, başörtüsü takanları ise iyi insan olamayacaklarını öne sürdü. Bunlardan bir tanesi: "Başörtüsü takanların kafasında doğru olamaz". Ve daha neler neler... İşte skandal programda söylenenler... CHP'nin yerel seçimler öncesi oylarını artırabilmek için bu yola başvurduğunu belirten Anad, türbanlı kadınlar ile muhafazakarların hiçbir zaman CHP'ye oy vermeyeceklerini öne sürdü. Yazar Kür ise düşüncesine hitap eden başka parti olmadığı için CHP'ye oy vermek zorunda kaldığını belirterek, ''Bundan sonra kesseler beni CHP'ye oy vermem. Keşke solda güzel bir oluşum çıksa da artık ona oy versek'' dedi. MÜJDE AR KARŞI ÇIKTI Müjde Ar ise Pınar Kür'e tepki göstererek kitle partisi olan CHP'nin böyle bir açılım yapmasının neden yanlış karşılandığını anlayamadığını belirtti. Yapılanın ülke gerçeği olduğunu belirten Müjde Ar, "CHP, başörtüsü konusunda fikrini değiştiriyor olamaz mı? Bu kadınlar, Antartika vatandaşı mı? Türkiye'nin gerçeği bu işte" diye konuştu. Bu sözler üzerine Kür, CHP'nin çarşaflı kadınlara rozet takmasını döneklik olarak niteleyerek, ''Bunu (başörtüsü) takanın kafasında iyi doğru olabilir mi? Bunu takan doğru olabilir mi? '' diye konuştu. Bunun üzerine Ar, kadınların kılık ve kıyafetinden dolayı toplum dışına itilmesinin çok yanlış olduğunu kaydetti.

NTV'DE BU İLK DEĞİL

TÜRKLER İŞGALCİ İLAN EDİLMİŞTİ Aynı programda daha önce de Türkler'in işgalci olduğu savunulup, Yunanlılardan, "Ezilen halk" olarak bahsedilmişti. Pınar Kür, iki millet arasındaki husumeti değerlendirirken Yunanlıları anlamak gerektiğini söylemişti. Geçmişte yaşananların bugün ortaya çıkan husumetin ana nedeni olduğunu ileri süren Kür, "Yunanlılar ezilen taraftır. Türk işgalini yaşadılar'' demişti. GÜVENLİK GÜÇLERİNE HAKARET Yine aynı programa Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan sanatçı Nurseli İdiz konuk olmuş, programın 4 kadın sunucusunun, gözaltında nasıl kötü muamele gördüğüyle ilgili ısrarlı sorularına rağmen İdiz, kendisine iyi muamele yapıldığını vurgulamıştı. İdiz'in sözleri sonraı Pınar Kür kendini kaybetmişti. Kür, 'Irzına geçmediler, falakaya yatırmadılar diye mi böyle konuşuyorsun' diyerek İdiz'i eleştirken, ünlü sanatçı bu sözlere 'polislerin eskisi gibi olmadığını, iyi eğitimli olduklarını' belirterek karşılık vermişti. "DAĞDAKİ ÇOBANLA BENİM OYUM EŞİT Mİ?" "Haydi Gel Bizimle Ol" programında Aysun Kayacı'nın varoşlar olarak tabir edilen gecekondu semtlerinde ve fakir mahallelerde yaşayan insanlara yönelik tuhaf sözleri de günlerce tartışılmıştı. Kayacı, "Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, 'dağdaki çoban'la benim oyum eşit mesela. Niye? Hiç vergisini vermeyen biriyle niye benim oyum eşit. O benim kadar duyarlı benim kadar sorumluluk sahibi bir şekilde yaklaşıyor mu acaba" sözleriyle vatandaşlara ağır hakaret etmişti.
<< Önceki Haber NTV'de yayını kestiren kavga ! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER