Polis gittiği evde cephane buldu

Adana'da bir uyuşturucu satıcısının evine düzenlenen operasyonda 120 kilogram esrar ile cephanelik ele geçirildi.

Polis gittiği evde cephane buldu

Adana'da bir uyuşturucu satıcısının evine düzenlenen operasyonda 120 kilogram esrar ile el bombası, bomba yapımında kullanılan malzemeler, ruhsatsız tabanca, 155 mermi, elektroşok cihazları ile bölücü terör örgütüne ait propaganda malzemeleri ele geçirildi.

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik bürosu ekipleri, sokak satıcılarına yönelik çalışmalar sırasında merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde bir zehir tacirinin evini belirledi. Özel Harekat polisinin de desteği ile bu eve sabah erken saatlerde operasyon düzenleyen polis, kendilerine direnen zehir tacirinin demir kapısını koçbaşı ile kırdı.

Operasyonda bölücü terör örgütü yandaşlarının sokak gösterileriyle sıkça gündeme gelen sokakta, uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen Osman Oğuz'a ait evde, satışa hazır halde 120 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Polis evde yaptığı detaylı aramada, 2 el bombası, bomba yapımında kullanılan patlayıcı malzemeler, 2 ruhsatsız tabanca, 155 adet mermi, 2 elektroşok cihazı, terör örgütüne ait propaganda malzemeleri de buldu.

Uyuşturucu taciri Osman Oğuz'un üzerinden Ayhan Yıldırım adına düzenlenmiş sahte kimlik de çıktı, Şüpheli Osman Oğuz, gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifade alınan Oğuz'un cinayet suçundan da 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı, şüphelinin polise yakalanmamak için sahte kimlik taşıdığını söylediği öğrenildi. Adli mercilere sevk edilen Oğuz, tutuklandı.

Bu arada, narkotik ekiplerince yapılan 17 operasyonda 26 uyuşturucu satıcısı yakalandı, adli mercilere sevk edilenlerden 23'ü tutuklanırken, operasyonlarda 358 kilo esrar ele geçirildiği bildirildi.
<< Önceki Haber Polis gittiği evde cephane buldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER