Rasim Ozan Kütahyalı'dan ilginç HSYK itirafı

Havuz medyası yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, HSYK seçimleriyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan ilginç HSYK itirafı

Havuz Medyası organı Sabah Gazetesi'nde yazan Rasim Ozan Kütahyalı, HSYK seçimleriyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu: HSYK seçimlerinde ben aktif çalışan bir adamım...

12 Eylül'de yapılacak HSYK seçimleriyle ilgili hemen her gün skandal bir gelişme yaşanıyor.

Önce Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın HSYK seçimlerinde Hükümet'in desteklediği Yargıda Birlik Platformuna destek olmak için Şark turuna çıktığı iddia edilmişti. Bozdağ bu kapsamda Güneydoğu'daki bazı Adliyeleri ziyaret etmişti. Hatta Diyarbakır Başsavcısı'nın yanında el pençe divan durduğu fotoğraf çok tartışılmıştı.

Bozdağ'dan sonra Eski Adalet Bakanı Müsteşarı olan şimdilerin Cumhurbaşkanı Genel Sekreterliği görevini yürüten Fahri Kasırga adliye ziyaretlerine başlamıştı.

Hükümet'in desteklediği Yargıda Birlik Platformu'na bir destek de Havuz Medyası Sabah Gazetesi Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'dan geldi.

Beyaz TV'de Dinamit programında konuşan Kütahyalı, HSYK seçimleri için aktif çalıştığını söyledi ve "HSYK seçimlerinde ben aktif çalışan bir adamım. Gazeteciliğin, mazateciliğin ötesinde kardeşim..." ifadelerini kullandı.

<< Önceki Haber Rasim Ozan Kütahyalı'dan ilginç HSYK itirafı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER