Şehidin eşinden yürekleri dağlayan feryat

Sivas’ın İmranlı ilçesinde devrilen polis otobüsünde şehit olan 3 polis memuru için görev yaptıkları Malatya Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Şehidin eşinden yürekleri dağlayan feryat

Sivas’ın İmranlı ilçesinde devrilen polis otobüsünde şehit olan 3 polis memuru için görev yaptıkları Malatya Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törende şehit Fatih Çevik’in 3 aylık kızı Elif Sena kundağa sarılı olarak yer alırken şehidin eşi Hilal Çevik ‘Hesabını kim verecek’ diye haykırdı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Gümüşhane ziyaretinde görev alan ve akşam saatlerinde yeniden Malatya’ya dönen polislerin içerisinde bulunduğu otobüs Sivas’ın İmranlı ilçesinde kaza yapmış ve kazada 3 polis memuru şehit olmuştu. Şehit polislerin Sivas’taki otopsi işlemlerinin ardından cenazeleri görev yaptıkları Malatya’ya akşam saatlerinde getirildi. Malatya Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen uğurlama törenine, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile şehit yakınları ve emniyet mensupları katıldı. Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından şehit polislerin özgeçmişleri okundu. Bu sırada tören alanında bulunan şehitlerin aileleri gözyaşlarına boğuldu. Fatih Çevik’in eşi Hilal Çevik’in ağıtları yürekleri dağladı. Emniyet Müdürlüğü bahçesinden girerken ‘Hesabını kim verecek?’ diye haykıran şehidin eşi “3 yıldır evliyim. 3 aylık kızımız var. 3 çocuk yapacaktık. Sabah 08.00’da geleceğim diyordu. Ben bekliyorum.” diyerek ağladı. Şehidin 3 aylık kızı Elif Sema ise kundakta sarılı olarak tören alanına getirildi. 

Törenin ardından Malatyalı şehit polis Beşir Kurt’un cenazesi yarın öğlen namazı sonrası toprağa verilmek üzere Malatya Şehir Mezarlığı morguna götürülürken, şehit polis Emrah Horuz’un cenazesi memleketi Elazığ’a, Fatih Çevik’in cenazesi ise Mersin’e götürülmek üzere yola çıktı.

CİHAN
<< Önceki Haber Şehidin eşinden yürekleri dağlayan feryat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER