Sivasspor Fenerbahçe maçı özetini izleyin! Goller burada (2-0)

Sivasspor Fenerbahçe maçı 2-0 sonuçlandı. Sivasspor Fenerbahçe maçının geniş özeti ve gollerini izleyin.. Sivasspor'dan Fenerbahçe'ye sürpriz..

Sivasspor Fenerbahçe maçı özetini izleyin! Goller burada (2-0)

Sivasspor Fenerbahçe maçının geniş özetini ve gollerini bu sayfa aracılığıyla izleyebilirsiniz.. Süper Lig'in 20. hafta maçında Sivasspor, konuk ettiği lider Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekip Kardemir Karabükspor (2-1) ve Eskişehirspor (1-0) deplasmanlarından sonra Sivasspor deplasmanından da eli boş dönerek yenilgi serisini sürdürdü.



Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan ve hakem Yunus Yıldırım'ın düdük çaldığı maçta Sivasspor'a 3 puanı getiren golleri 57. dakikada Aydın Karabulut ve 81. dakikada da Burhan Eşer kaydetti.

Maçın hakemi Yunus Yıldırım ilk yarıda Fenerbahçe'nin bir penaltısını vermediği, Egemen Korkmaz'a ise 20. dakikada kırmızı kart gösterdiği gerekçesiyle sarı-lacivertli oyuncular, teknik ekip ve yöneticilerden büyük tepki aldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe 44 puanda kalarak liderliğini sürdürmesine rağmen en yakın rakibi Galatasaray'la arasındaki puan farkının da 4'e inmesine neden oldu. Sivasspor ise bu galibiyetle puanını 35'e çıkardı ve 4. sıradaki yerini korudu.

MAÇIN ÖZETİ:

6. dakikada Fenerbagçe atağında Moussa Sow’un ortaladığı topu defans uzaklaştırmak isterken ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Meireles'in vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.

7. dakikada Sow, Emre Bölezoğlu’ndan aldığı topla ceza sahasına girerek vuruşunda top az farkla auta çıktı.

9. dakikada Sivasspor’da kazanılan serbest atışı kullanan Cicinho’nun ortasında Da Costa’nın kafa vuruşu üstten auta gitti.

11. dakikada Fenerbahçe atağında Sow’un sağdan ortaladığı top Kadir’in eline çarparak ceza sahasına yöneldi. Hakem Yunus Yıldırım pozisyona devam derken Fenerbahçeli futbolcular hakeme penaltı itirazında bulundu.

13. dakikada Fenerbahçe’de Caner’in soldan yaptığı ortada arka direkte yükselen Mehmet Topal’ın kafasında kaleci Nihat topu kornere çeldi. 

19. dakikada Kuyt Caner’den aldığı pas sonrası bekletmeden pasını aktardığı Meireles'in vuruşunda top üstten auta çıktı.

20. dakikada Sivasspor’da Aatıf’ın düşüren Egemen sarı kart gördü. Hakeme itirazeden Egemen daha sonra Hakem Yunus Yıldırım kırmızı kartla cezalandırdı.

40. dakikada Sivasspor atağında sol kanatta topla buluşan Cicinho’nun ortasında kaleye giden topta kaleci Volkan topa sahip oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

57. dakikada Fenerbahçe’de topla buluşan Sow ceza alanına girerek vuruşunda Kaleci Nihat topu çeldi. Daha sonra topu defans uzaklaştırdı.

58. dakikada Sivasspor atağında sol kanattan ceza sahasına giren Aatıf, pasını aktardığı Aydın’ın vuruşunda defansa çarpan top filelerle buluştu: 1-0.

66. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Kadir’in uzaktan vuruşu Kaleci Volkan’da kaldı.

81. dakikada Sivasspor’da Aatıf Chahechouhe sol kanatta aldığı topla ceza sahasına girerek son çizgide yerden ortaladı, kaleci Volkan’ı ve defansı geçen topu kale önünde bulunan Burhan Eşer, müsait pozisyonda ağlara gönderdi: 2 - 0.

87. dakikada Sivasspor’da Kadir’in pasında ceza sahasına giren Aatıf Chahechouhe vuruşunda Kaleci Volkan tehlikeyi önledi.

Karşılaşmayı 2 - 0 Sivasspor kazandı. 

TARAFTAR MAÇA İLGİ GÖSTERDİ
Karşılaşmaya Sivasspor taraftarı büyük ilgi gösterdi. 15 bin kişi kapasiteli 4 Eylül stadı hemem hemen doldu. Fenerbahçeli taraftarlarda kendileri için ayrılan havuz tarafındaki kale arkası tribününde takımlarını desteklemek üzere hazır bulundu. 

KALEYİ NİHAT KORUDU
Bursaspor ile oynanan kupa maçında sakatlanan Kaleci Korcan’ın sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında kaleyi yedek kaleci Nihat korudu. 

BARONİ YEDEK ÇIKTI
Teknik Direktör Ersun Yanal geçtiğimiz hafta yaptığı gibi ilk onbirde Cristian Baroni’yi sahaya sürmedi. Emmanuel Emenike ve Pierre Webo'nun sakatlığı nedeniyle yer almadığı kadroda Çek oyuncu Michal Kadlec yer aldı.
<< Önceki Haber Sivasspor Fenerbahçe maçı özetini izleyin! Goller burada... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER