Polislere yeni operasyon

Ankara'da operasyon kapsamında bazı adreslerde arama yapıyor....

Polislere yeni operasyon

Ankara Emniyet Müdürlüğü bazı polislerle ilgili 18 ayrı adreste operasyon başlattı. Eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile Eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Lokman Kırcılı da gözaltı listesinde yer alıyor. ÖCALAN'IN TALİMATIYLA GÖREVDEN ALINDIM' DEMİŞTİ

Emniyet İstihbarat Dairesi eski Başkanı Ömer Altıparmak da, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Emekli İstanbul İstihbarat Şube’den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Fuat Yılmazer gibi "Öcalan'ın talimatıyla görevden alındığını" söylemişti. İdris Naim Şahin’in İçişleri bakanlığı görevinden alındığı gün kendisine ‘Ömer Bey süreçten ötürü görevden alındım, sırada sen varsın’ dediğini belirten Altıparmak, tasfiye edilen emniyet personelinin ortak özelliğinin PKK’ya karşı yürüttükleri başarılı operasyonlar olduğunu dile getirmişti.
FUAT AVNİ BU OPERASYONU DA BİLDİ

Polislere yapılan operasyonları önceden bilen Twitter fenomeni @fuatavnifuat, bu operasyonu da dün gece haber verdi. "Yarın Ankara İstihbarat'takilere operasyon planlandı." diye yazan @fuatavnifuat adresi, bugünkü gözaltına alınacaklar listesinde olduğu iddia edilen Ömer Altıparmak ve Lokman Kırcılı'nın isimlerini de verdi. 'Sıkıyönetim' yargı paketine de dikkat çeken Fuatavni 'Herkesi usülsüz dinlemişler' algısının, elleriyle hazırladıkları son yargı paketiyle yalan ve iftira olduğu ortaya çıktı" diye yazdı.
<< Önceki Haber Polislere yeni operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER