Takvim'in müdürü askeri tehdit etti, bir de 'ben askerim' diye bağırdı

Takvim Gazetesi haber müdürü Mevlüt Yüksel'in sınırdaki Türk askerinin üzerine yürüdüğü ve tartıştığı askerlere 'ben de askerim' dediği görüntüler ortaya çıktı

Takvim'in müdürü askeri tehdit etti, bir de 'ben askerim' diye bağırdı

Gerginliğin had safhaya çıktığı, Suriye'deki sıcak çatışmaların sınır bölgesinden görülebildiği Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi ve çevresinde Türk askeri oldukça zor şartlarda görev yapıyor. Ne var ki sadece savaş bölgesinin getirdiği gerginlik ve mülteci akını askerin moralini bozmuyor. 
Askerler bir de bölgede bulunan ve gazetecilikle alakası olmayan kişilerin çıkardığı rezaletlerle uğraşmak zorunda kalıyor.

Gezi parkı olayları sırasında palamut ağacıyla yaptığı röportajı büyük ses getiren Takvim Gazetesi'nin haber müdürü Mevlüt Yüksel'in askere saldırıp üzerine yürüdüğü, hatta daha da ileri giderek 'ben de askerim' diye bağırarak yalan söylediği görüntüler ortaya çıktı. 

İşte o görüntüler



Birkaç gündür bölgedeki gazetecilerin konuştuğu olayın Twitter'da dillendirilmesi üzerine bunu yazan gazetecilere ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler yağdıran Mevlüt Yüksel'in kamera görüntülerinin ortaya çıkmasıyla doğru söylemediği görülmüş oldu. Twitter'da gazetecilere hakaret ve tehditlerde bulunan Yüksel'in twitter hesabında doğru söylemediği açıkça görülüyor.



Yüksel'in küfür ettiği gazeteciler konuyu yargıya taşıyacaklarını açıklarken o küfürleri burada açıkça yazamıyoruz.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Takvim'in müdürü askeri tehdit etti, bir de 'ben askerim'... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER