Tatili uzatanlar dönüş yolunda

Bandırma'da, bayram tatilini uzatanların dönüş yolculuğu, İDO terminalinde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu.

Tatili uzatanlar dönüş yolunda

İDO Genel Müdürlüğü, talepleri karşılamak için bugün Bandırma'dan İstanbul-Yenikapı'ya 7 büyük ve 2 küçük olmak üzere toplam 9 sefer koydu. Seferlerde 8 bin yolcu ve 1400 aracın taşınacağı bildirildi.

EMNİYET GEREKLİ TEDBİRİ ALDI

Bandırma İlçe Kaymakamı Ali Mantı, halkın bayram tatilini hafta sonu tatiliyle birleştirmeleri ve dönüşlerinde deniz yolunu tercih etmelerinden dolayı İDO Bandırma Terminali önünde araç ve insan yoğunluğunun görüldüğünü söyledi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin şehir için trafiğinde de aksamaların yaşanmaması için gerekli önlemleri aldıklarını dile getiren Mantı, meydana gelebilecek olası asayiş olaylarına karşı da sivil polislerin İDO önünde sürekli görev yaptıklarını açıkladı.

Bandırma'dan sabah 9.45'de başlayan İstanbul-Yenikapı seferleri gece 02.30'a kadar devam edecek.

ARIZALANAN TIR TRAFİĞİ İKİYE KATLADI

Kocaeli TEM Otoyolu Bekirdere Viyadüğü'nde yol ortasında arızalanan TIR, trafik çilesini ikiye katladı. Ramazan Bayramı tatilini geçirmek üzere İstanbul'dan Anadolu'nun çeşitli illerine giden ve dönüşünü son güne bırakan vatandaşların dönüş çilesi başladı. Otoyolda trafiğin zaman zaman durma noktasına geldiği gözlendi. Viyadükte yol ortasında arızalanan bir TIR ise trafik akışını iyice yavaşlattı. Arızalanan TIR, polis ekiplerinin yardımıyla kenara çekildi. Yetkililer, ilerleyen saatlerde trafiğin daha da artacağını kaydetti.
<< Önceki Haber Tatili uzatanlar dönüş yolunda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER