Terör olaylarının arkasındaki kişileri açıkladı

KCK soruşturmasını yürüten savcılardan biri olan Adnan Çimen son günlerde yaşanan şiddetli sokak eylemlerine ilişkin olarak sarsıcı iddialarda bulundu.

Terör olaylarının arkasındaki kişileri açıkladı

KCK soruşturmasını ve Selam Tevhid Örgütü soruşturmasını yürüten ve daha sonra bu görevlerinden alınan savcı Adnan Çimen son günlerde yaşanan terör olaylarına ilişkin olarak Twitter'dan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çimen, IŞİD'in Kobani'ye saldırmasını bahane edip ülkeyi savaş yerine çeviren teröristleri, tahliye olan tecrübeli KCK'lıların idare ettiğini iddia etti.

"KCK'lılar tahliye edildiğinde sanki bir yakınımın katili tahliye edilmiş gibi üzüntü duydum. Çünkü yaptıklarını bildiğim gibi" diyen Çimen, "Tahliye olanların ülkeyi kama bulayacaklarını biliyordum. Şu anda sokakları idare edenler tahliye olan tecrübeli KCK'lılardır." dedi.

Yazdığı tweetlerde teröristlerin tahliye olmasının hem kendilerine olan güveni arttırdığını hem de tabanı teröre yönelttiğini dile getiren Çimen'in, "Bugün sokakları birbirine katan çoğu çocuk yaşta olanların ne kadar rahat hareket ettikleri, kameralarda görünmeye dahi aldırmadıkları dikkatinizi çekiyor mu? Devlete baş kaldırırken çok rahatlar.  Bu psikolojik hava tamamen tahliyelere bağlıdır. Artık terör örgütüne üyeliğin hatta yöneticilik yapmanın ciddi bir müeyyidesi olmadığını PKK'lılar yaşayarak öğrendiler." ifadeleri dikkat çekti.

İşte Adnan Çimen'in Twitter'dan paylaştığı mesajlar...




SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Terör olaylarının arkasındaki kişileri açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER