Türkiye - Macaristan maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

A Milli Takım, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda ikincilik yolunda puan kaybına tahammülü olmadığı maçta Macaristan'ı konuk ediyor..

Türkiye - Macaristan maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

12. RANDEVU

Türkiye ile Macaristan A Milli Futbol Takımları arasında bugün İstanbul'da yapılacak 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grup maçında taraflar 12. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke A Milli Takımları arasında 6'sı özel, 5'i resmi olmak üzere 11 maçta Macarların galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 11 maçtan 4'ünü Türkiye kazanırken, Macaristan bu süre içinde 6 kez sahadan galip ayrıldı, bir maç ise berabere bitti. Türkiye'nin toplam 14 golüne, Macarlar 24 golle yanıt verdi.

SON MAÇLARDA ÜSTÜNÜZ

Türkiye ile Macaristan arasında şimdiye kadar 5 resmi maç yapıldı, Türk Milli Takımı, rakibine sadece son randevuda mağlup oldu. 1996 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Budapeşte'de yapılan maç 2-2 bitti, İstanbul'da yapılan rövanşı Türkiye 2-0 kazandı. 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Türkiye, deplasmanda 1-0, İstanbul'da ise 3-0 galip geldi. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Budapeşte'te yapılan müsabakada ise Macaristan, Türkiye'ye 3-1 üstünlük kurdu.

MACARLAR FARK ATTI

Türkiye, 90 yıllık tarihindeki en farklı skorlu yenilgilerinden birisini, yarınki rakibi Macaristan karşısında aldı. Ay-yıldızlı ekip, 4 Nisan 1984 tarihinde İstanbul yapılan özel maçta Macaristan'a 6-0 yenildi.

KADIKÖY BİZE YARIYOR

Milliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda daha önce yaptığı 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik aldı, sadece 2 kez de yenildi. Kadıköy'de 10'u resmi, 2'si özel bu maçlarda rakiplerine toplam 23 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde ise 12 gol gördü. Kadıköy'deki 12 maçın 9'unda gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesini ise 5 maçta gole kapadı.

MACARLAR TERAPİ OLUYOR

A Milli Futbol Takımımız ile Salı günü kritik bir maça çıkacak Macaristan Milli Takımı'nda takımın son aylarda yaşadığı yüksek tansiyonu normale çevirmek için spor psikologları gizli bir çalışma yürütüyor. Takıma daha önce de yardımda bulunan mentalist Nagy Sandor, "Bir oyuncu negatif enerjiye sahip olmamalı. Hatalarda ise bireysel değil, takım olarak sorumluluklar alınmalı. Hep iyi düşünmek. Türkiye maçından önce de oyuncular bunu yapmalı. Bunu yaparlarsa bu maçta daha iyi bir performans sergileyebilirler" ifadelerini kullandı.

BREZİLYA HESAPLARI

Macaristan ve Romanya'nın 10'ar puana sahip olduğu grupta, Türkiye'nin asıl hedefi liderlik şansı matematiksel olarak devam etse de, grubu ikinci sırada tamamlayarak play-off'lara katılabilmek. Romanya ve Estonya deplasmanları dışında kalan maçları iç sahada oynayacak A Milli Futbol Takımımız Macaristan'ı yenmesi durumunda grupta yeniden iddialı bir konuma gelecek.

MUHTEMEL 11'LER

TÜRKİYE
Gökhan
Bekir
Hasan Ali
Nuri

MACARİSTAN
Kiraly
Vanczak
Korcsmar
Meszaros
Kadar
Koman
Pinter
Hajnal
Dzsudzsak
Szabics
Szalai

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 20:30
YAYIN: Star TV 
HAKEM: Milorad Mazic

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER