Türkiye'nin kılcallarına sızan en büyük casusluk ağı deşifre oluyor

Samanyolu Haber TV, Türkiye'nin kılcallarına sızan en büyük casusluk ağı Selam Tevhid Terör Örgütü dosyasını açıyor. ‘Acem Oyunu-Selam Tevhid Terör Örgütü’ belgeseli bu akşam saat 22:45’de Samanyolu Haber TV'de...

Türkiye'nin kılcallarına sızan en büyük casusluk ağı deşifre oluyor

22 Temmuz gecesi polislerin kapısı çalındı. Gözaltına alındılar. Gerekçe, Selam Tevhid Kudüs Terör Örgütü soruşturmasında görev almış olmalarıydı. 

Gizli yürütülen soruşturma 17 Aralık 2013’teki yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası Emniyet ve yargıdaki görevden almalar sırasında açığa çıkmıştı. Merkezinde casusluk vardı ve ucu devletin en kritik makamlarına kadar uzanıyordu.

Dosya, yolsuzluk skandalıyla çalkalanan siyasette deprem etkisi yapmıştı. Gündemde artık ülke güvenliğine ilişkin ciddi iddialar, hararetli tartışmalar vardı. Peki, gerçek neydi? Selam Tevhid Kudüs Terör Örgütü gerçekten de iktidar üyesi siyasetçilerin dediği gibi ‘uydurma’ bir yapılanma mıydı? Yoksa devletin en derinine sızmış İran merkezli bir casusluk ağı mı? 

Selam Tevhid dosyasıyla ilgili tüm gerçekler Samanyolu Haber TV’de yayınlanacak ‘Acem Oyunu-Selam Tevhid Terör Örgütü’ belgeselinde. Acem Oyunu-Selam Tevhid Terör Örgütü 10 Eylül Çarşamba (bu akşam) saat 22:45’de Samanyolu Haber TV'de.





<< Önceki Haber Türkiye'nin kılcallarına sızan en büyük casusluk ağı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER