Twitter fenomeninden gündemi sarsacak açıklamalar

Medyaya darbe operasyonunun ardından Twitter fenomeni Fuat Avni'den yeni bir kumpas iddiası daha....

Twitter fenomeninden gündemi sarsacak açıklamalar

Demokrasi ve Medyaya Darbe operasyonu ile birlikte Samanyolu Yayın Grubu başkanı Hidayet Karaca ve Zaman Gazetesi genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı hukuksuz bir şekilde gözaltına alınmış akabinde Hidayet Karaca tutuklu olarak cezaevine gönderilip Ekrem Dumanlı yurt dışı seyahat yasağı şartıyla serbest bırakılmıştı.

Olayın ardından geçen zaman zarfında gelişen olaylarla birlikte Twitter fenomeni Fuat Avni kendi hesabından paylaştığı mesajlarına göre, yeni kumpaslar kuruluyor. İddiaya göre Zaman Gazetesi genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı'yı tutuklattırmak için harekete geçildi.
HER ŞEY İTİRAZLARLA HALLOLACAK
Fuat Avni Twitter'dan çok ilginç bir iddiayı paylaştı: "Hidayet Karaca'nın tutuklanmasına itiraz reddedileceği gibi Ekrem Dumanlı'da savcının yaptığı itirazla tutuklanacak. Sahte deliller işleme kondu."
UYDURUK MEKTUPLAR
'Trabzon'dan gönderilen bir mektup Dumanlı için tutuklama gerekçesi sayılacak.' diyen Twitter fenomeni Fuat Avni kurulacak kumpasla ilgili çok çarpıcı detaylar paylaştı. Mektubu gönderen kişinin kullanıldığını ileri süren Fuat Avni 'Bu kişinin hırsızlık, gasp, cinsel tacizve suç uydurmadan sabıkası olduğunu ve memlekette kalmadığı hapishane olmadığını' yazdı.
'BU ÇOCUĞA SÖZDE BOMBA SAKLATTIRILMIŞ'
Fuat Avni'nin yazdığı başka bir notta ise, bir kurum tarafından bir şahsa yazdırılan ve Hizmet Hareketine kumpas kurulacak sahte mektuba göre, Dumanlı, bu çocuğa iş yaptırmış, bomba ve mühimmatları da bir yerlere saklattırmış. 'Sahte mektupların revaçta olduğunu' yazan Fuat Avni, sözde tehdit mektuplarının yazılıp Zaman Gazetesi içine sarılarak adliye, belediye ve emniyet önüne koyulduğu iddiasında buldundu. Avni cemaate kumpas kurulacak sözde tehdit mektupların içeriğinde ise 'Ekrem ve Hidayet abilerin intikamını alacağız gibi komik tehditlerin yazdığını ve bu yüzden devlet kurumlarını kepaze ettiklerini' olduğunu belirtti.
HUKUKSUZLUKLAR GÖZLER ÖNÜNE SERİLİYOR
Söylediklerinin bir çoğu doğru çıkan sosyal medya fenomeninin bu söylediklerinin de doğru çıkması durumunda inanılmaz bir algı operasyonu olduğunu, demokrasi ve medyaya darbenin hukuksuz bir şekilde başlatılıp, hukuksuz devam ediyor olduğunu gözler önüne serecek gibi duruyor.

SAMANYOLUHABER.COM

<< Önceki Haber Twitter fenomeninden gündemi sarsacak açıklamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER