Twitter'ın fenomeni Fuat Avni'den çok ilginç bir iddia

Twitter'ın fenomen ismi Fuat Avni çok ilginç bir iddiada bulundu. Türk okullarını kapattırma girişimlerinde, Adnan Oktar ve çevresindeki kadınların kullanıldığını öne sürdü.

Twitter'ın fenomeni Fuat Avni'den çok ilginç bir iddia

Twitter'da @fuatavni hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve fenomen haline gelen Fuat Avni yine çok ilginç şeyler paylaştı. Özellikle Türk okullarını kapattırma girişimleri doğrultusunda, kamuoyunda 'Adnan Hoca' diye bilinen Adnan Oktar ile bazı siyasilerin ilişki içinde olduğunu iddia etti. 

Twitter hesabında konu özetle şu şekilde yer aldı: ‘’Akdoğan'ın talimatıyla S.Soylu, Adnan Oktar'ın Kedicikleri'ne büyükelçileri gezip cemaatleri kötüleme görevi verdi. Kızlar hayli gayretli." 

Fuat Avni twitter hesabından bazı eski milletvekili ve bürokratların elçilerle bu görüşmeleri ayarladığı, onlara teşekkür için pahalı hediyeler alındığı ve toplamda 45 Büyükelçi'yi ziyaret eden kızların görüşmeleri raporlayıp hükümet yetkililerine sunduklarını ifade etti. 

Twitter hesabında yer alan iddialara göre "Kedicikler"in cemaat ve tarikatlar aleyhinde kara propaganda yaptığını söyleyen Fuat Avni, "Kedicikler, diğer cemaat ve tarikatlerin yobaz olduğunu ve tek doğrunun Adnan Hoca'nın misyonu olduğunu da elçilere anlatıyor."  şeklinde ifadeler kullandı.





<< Önceki Haber Twitter'ın fenomeni Fuat Avni'den çok ilginç bir iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER