Yılan korkusu dükkan kapattırdı!

"Ne yapacağımızı bilmiyoruz, çaresiziz. Bu sürede yaklaşık 25 bin liralık zararımız oldu."

Yılan korkusu dükkan kapattırdı!

Kocaeli Çayırova'da hırdavat ve dekorasyon ürünleri satan iş yerine 7 yılanın girdiğini söyleyen iş yeri sahibi, 10 gündür dükkanını açamıyor. Yılandan korktuğu için dükkana sadece kapısından bakabilen işletmeci Bahattin Yılmaz, yılanların etkisiz hale getirilmesi için her türlü yolu deniyor. Son olarak sütün içine zehir koyarak dükkana bırakan Yılmaz, yılanların bu yolla etkisiz hale gelmesini planlıyor.

Yılmaz, geçen hafta işyerine giren yılanın arkadaşı tarafından fark edildiğini söyledi. Yaşadıkları korku nedeniyle 10 gündür dükkana giremediklerini anlatan Yılmaz, dükkandaki malzemeleri de dışarı çıkaramadıklarını ifade etti.

Yılmaz, malzeme almak için içeri giren bir personelinin, yılanı görünce panikleyip dışarı kaçtığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yılanların yakalanması için itfaiye ve belediyeye başvurduk. Onlar ilaçlamalarını yaptılar. O günden beri girmiyoruz. Yılanlardan birini öldürdüler. Diğer 6 tanesi dükkanda. Ne yapacağımızı bilmiyoruz, çaresiziz. Yılan üzerimize gelecek diye tedirgin oluyoruz. İşçiler yılan tedirginliğiyle dükkana girmiyor. Dükkanı mecburen taşıyacağız. Bu sürede yaklaşık 25 bin liralık zararımız oldu" şeklinde konuştu.
<< Önceki Haber Yılan korkusu dükkan kapattırdı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER