Fenerbahçe dünya yıldızına çok yakın

Fenerbahçe, Real Madrid'in yıldızını renklerine katarak 10 numara sorununu kökten çözmeyi hedefliyor...

Fenerbahçe dünya yıldızına çok yakın

F.Bahçe iki bombayı aynı anda patlatarak Türkiye'nin gündemini değiştirmeyi planlıyor. Aykut Kocaman'ın istifasıyla teknik direktör arayışına giren F.Bahçe'nin Real Madrid'in efsane oyuncusu Kaka'yı bitirmek üzere olduğu belirtiliyor. Kocaman'ın istifasına rağmen Aziz Yıldırım'ın "Görevde kal, tam yetkilisin" dediği idari menajer Hasan Çetinkaya, İspanyol ekibi ile pazarlık yapıyor. Yıldırım- Kocaman kapışmasının nedenlerinden biri olarak gösterilen ünlü oyuncunun F.Bahçe'ye "evet" dediği belirtiliyor.
 
EN AZ 4-5 YIL DAHA OYNAYACAK KADAR GÜÇLÜYÜM

Real Madrid'de artık yedek kulübesinden çıkamayan, Mesut Özil'in yedeği olan Kaka için başkan Aziz Yıldırım, İspanyol ekibinin başkanı Florentino Perez ile İstanbul'da başbaşa bir görüşme yapmıştı. Real Madrid'in yüksek maliyeti nedeniyle göndermek istediği 30 yaşındaki orta saha oyuncusu "Yeni bir yol çizmenin zamanı geldi. Kendimi en az 4-5 yıl daha oynayacak kadar güçlü hissediyorum" şeklinde konuştu.
 
YILDIRIM, KULÜP İÇİNDEKİ ELEŞTİRİLERİ BİTİRECEK

Alper Potuk ile orta sahayı güçlendiren Fenerbahçe, Kaka ile forvetin arkasında oynayacak gerçek bir 10 numara alarak bu mevkideki sorunu kökünden çözecek. Başkan Aziz Yıldırım'ın Kaka'dan sonra sol bek, stoper ve bir golcü alarak kulüp içindeki eleştirileri de bitirmeyi düşündüğü öğrenildi. Hedef üst üste en az 2 yıl şampiyon olarak 4. yıldızı Galatasaray'dan önce takmak. Bu nedenle Aziz Yıldırım kesenin ağzını sonuna kadar açacak.
 
27 karşılaşmada sadece 5 gol attı

Fenerbahçe bu sezon 64 resmi karşılaşmaya çıkarak rekor kırarken Real Madrid de 61 maçla sezonu tamamladı. İspanya Ligi "La Liga"da şampiyonluğu Barcelona'ya kaptıran, Devler Ligi'ne yarı finalde veda eden Real Madrid'de Kaka 27 maçta görev yaptı. Sambacı 19'u lig, 6'sı Şampiyonlar Ligi, 2'si de Kral Kupası olmak üzere 27 maçta 5 gol attı, 1403 dakika süre oyunda kaldı. (Fotomaç)
<< Önceki Haber Fenerbahçe dünya yıldızına çok yakın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER