Yumurcak TV ve Mehtap TV Digiturk’te

Samanyolu Yayın Grubu'nun çocuklara yönelik yayına soktuğu Yumurcak TV ve 'Bir Kültür Kanalı' sloganıyla yola çıkan Mehtap TV artık Digiturk’te.

Yumurcak TV ve Mehtap TV Digiturk’te

MEHTAP TV- 49. KANALDA YUMURCAK TV 68. KANALDA DİGİTÜRKTE Çocuk eksenli televizyon yayıncılığına getirdiği farklı bakış açısı ve kalitesiyle başarılı bir çıkış yapan Yumurcak TV ve Türkiye’nin görsel medyasının ‘tek kültür’ kanalı Mehtap TV artık Digiturk ekranlarında. BİR KÜLTÜR KANALI MEHTAP TV mehtap.jpg' align='left'> MEHTAP TV- 49. KANALDA DİGİTÜRKTE En önemli özelliği ise kültür sanat dünyasına hapsolmayan bir yayın anlayışını benimsemiş olan Mehtap TV kimi zaman izleyiciyi kültür ve sanat dünyasında yolculuğa çıkarırken kimi zaman da yayınladığı belgesellerle olaylara farklı bakış açıları getiriyor.

MEHTAP TV İNTERNET SİTESİ İÇİN TIKLAYIN

ÇOCUK KANALI YUMURCAK TV yumurcak.jpg' align='right'> YUMURCAK TV 68. KANALDA DİGİTÜRKTE Çizgifilmler, kuklalar, şarkılar, oyunlar ve kısa ama dinamik programlarıyla küçükleri eğlendirirken eğiten Yumurcak TV , saat 23: 00 ‘dan yani sevimli yumurcaklar uykuya daldıktan sonra ise ailelere yönelik eğitim programları ve belgeseller yayınlıyor. Renkli, öğretici, enerjik içeriğiyle çocukların sevgilisi olan Yumurcak TV, ailelerden de büyük takdir toplamaya devam ediyor.

YUMURCAK TV’NİN WEB SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

ÖNEMLİ UYARI:

HER İKİ KANAL DA ESKİDEN OLDUĞU GİBİ UYDU ARACILIĞI İLE İZLENEBİLECEKTİR.ŞU ANDA UYDUDAN İZLEYENLERİN HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPMASINA GEREK YOKTUR. İLK KEZ AYARLAYACAKLAR İÇİN UYDU BİLGİLERİ AŞAĞIDADIR YUMURCAK TV'yi nasıl izleriz? UYDU: TÜRKSAT 2A 42 ° E FREKANS: 11951 V VIDEO: MPEG-2 / CLEAR SYMBOL RATE: 8800 Kbps FEC: 5 / 6 MEHTAP TV'yi nasıl izleriz? UYDU: TÜRKSAT 2A 42 E FRAKANS: 11 951V SYMBOL RATE: 8800 kbps
<< Önceki Haber Yumurcak TV ve Mehtap TV Digiturk’te Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER